Blog

Waarom hondenbezitters een kofferbak beschermhoes nodig hebben

kofferbak beschermhoes met hond en hatchbed mat

De kofferbak beschermhoes van de Hatchbag Company kan de kofferbak van uw auto beschermen van allerlei soorten vuil en ook schade minimaliseren. Het is dus de ideale product voor hondenbezitters. Uw auto zal het zeker voelen na het uitlaten van uw viervoetige vriend op een lange wandeling of dagtocht. Alhoewel dit veel plezier kan brengen, is het niet zo leuk voor de kofferbak op weg naar huis wanneer uw hond modderig, nat en stinkend terugkomt.

Ontdek waarom hondenbezitters een kofferbak beschermhoes nodig hebben:

Als u van uw auto houdt net zoveel als u hond, kan u sommige problemen die voor huisdierbezitters voorkomen oplossen met een kofferbak beschermhoes. Het is de perfecte oplossing om schade veroorzaakt door de hond te voorkomen.

Schone auto kofferbak

De Hatchbag Company maakt speciaal ontworpen kofferbak beschermhoezen om in meer dan 400 automodellen te passen als een tweede huid, zodat geen vuil, grind of vacht door openingen kan vallen. Ze zijn makkelijk te installeren en verwijderen met een simpel maar stevig klittenband systeem. Met onze beschermhoes op zijn plaats, heeft u niet meer een volledige valet service nodig elke keer uw hond in de kofferbak rijdt, omdat u het eenvoudig kan afvegen.

Geen geuren

Bescherm uw kofferbak van hondengeuren dat de hele auto kan doordringen met een geurcontrole huisdier mat. De mat heeft een gewatteerde deken dat koolstof bevat om geuren te absorberen en elimineren. Plaats deze eenvoudig in de kofferbak van uw auto en het zal de auto schoon en vers houden samen met een aangenamer reis ervaring voor uw hond.

Hond veiligheid in de auto

Onze kofferbak beschermhoes is er niet alleen voor esthetische redenen, maar zal ook helpen om uw dierenvrienden veilig en comfortabel te houden tijdens het reizen. Met een stevige pasvorm zal de beschermhoes op zijn plaats blijven terwijl uw hond zit of staat in de kofferbak. Uw kan zelfs een mat toevoegen voor extra veiligheid. U kan ook kiezen voor een Hatchbed mat dat bovenop de beschermhoes kan worden geplaatst en erg zacht en erg comfortabel is voor honden.

Met een kofferbak beschermhoes geinstalleerd zal uw kofferbak schoon en vers blijven, zelfs na het vervoeren van de modderigste hond. Dit is een auto-bescherming product van de hoogste kwaliteit dat geen hondenbezitter die rijdt zonder kan doen.

Vind de perfecte kleur voor je Hatchbag beschermhoes

Als je niet helemaal zeker weet welke kleur je wilt voor je nieuwe Hatchbag kofferbak beschermhoes, dan kan kunnen deze foto's je daarbij helpen. De foto's hieronder laten niet alleen zien hoe de kleuren eruitzien, maar helpen je ook om te zien of het past bij jouw auto en persoonlijke voorkeuren. Houd er wel rekening mee dat de kleuren op je beeldscherm er wat anders uit kunnen zien dan in werkelijkheid..

Omdat er zo veel verschillende modellen zijn, zijn dit standaard foto's. De afbeeldingen zullen dus niet precies overeenkomen met jouw auto, maar het kan je een goede indruk geven hoe het er uit zal zien..

Meest populaire kleuren: Zwart & Grijs

zwarte Hatchbag kofferbak beschermhoes grijze Hatchbag kofferbak beschermhoes

Het zal geen verrassing zijn dat de meeste van onze klanten grijs of zwart kiezen. Zwart ligt voor de hand omdat de meeste kofferbakken donkere kleuren hebben. Het voordeel van grijs is dat het de minste krassen laat zien na verloop van tijd.

Meest levendige kleuren: Rood, Oranje & Roze

rode Hatchbag kofferbak beschermhoes oranje Hatchbag kofferbak beschermhoes roze Hatchbag kofferbak beschermhoes


Als je op zoek bent naar iets kleurrijkers, zoek dan niet verder. Als je het type bent dat van heldere kleuren houdt, kijk dan naar onze rode, oranje en roze hoezen. Ze zullen het interieur van je auto laten opleven en zeker ook opvallen.

Goede alternatieven: Blauw en Bruin

blauwe Hatchbag kofferbak beschermhoes bruine Hatchbag kofferbak beschermhoes

Onze laatste twee kleuren zijn misschien niet het meest levendig, maar hebben een eigen charme en kunnen perfect bij jouw auto passen. Het blauw is koningsblauw en het bruin komt het meest in de buurt van melkchocolade. Bruin is erg populair bij klanten met een beige interieur.

Als je jouw favoriete kleur gevonden hebt, ga dan verder met het samenstellen van je eigen kofferbak beschermhoes.

3 Manieren om uw Kofferbak te beschermen

kofferbak bescherming met hond

Het is een zware taak om de kofferbak van uw auto in een onberispelijke staat te houden. Dagelijks gebruik kan gruis en vuil introduceren en materiaal of uitrusting vervoeren kan algemene slijtage veroorzaken. U kunt uzelf afvragen wat er met het prachtige interieur van toen u de auto voor het eerst kocht is gebeurd!

Als u echter wilt voorkomen dat u achterblijft met een gerafeld en bekrast interieur, volg ons top 3 manieren om uw kofferbak te beschermen.

Volg onze top 3 manieren om uw kofferbak te beschermen:

Kofferbakbescherming voor uw Kofferbak

De kofferbak van uw auto heeft vaak een zeer moeilijk leven. Of het gaat om het vervoeren van modderige voetbaluitrusting, fietsen, een golftrolley, huisdieren of tuinartikelen, het kan rommelig en onverzorgd worden. Het is dus een goed idee om uw kofferbak te beschermen met een kofferbakbescherming. Ze passen perfect in de hoeken van de kofferbak en zijn afgestemd op een breed assortiment merken en modellen. Ze zijn gemaakt van een stevig PVC-materiaal dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Het functioneert als een extra laag in uw kofferbak om het netjes en fris te houden.

Vloermatten

Het plaatsen van matten in de kofferbak helpt de bekleding te beschermen tegen vuil binnengebracht van uw goederen en vooral door huisdieren. Het toevoegen van een mat voorkomt de zware taak om modder uit het materiaal te verwijderen; in plaats daarvan kunt u eenvoudig de mat eruit halen en schoonmaken. Dit is de perfecte keus voor dieren met vuile poten!

Geuren voorkomen

Geuren kunnen één van de moeilijkste problemen zijn om uit het materiaal van uw auto te verwijderen, vooral de geur van een natte hond! Hoewel luchtverfrissers het probleem kunnen maskeren, kunnen ze nooit de geur in zijn geheel te elimineren. De geurneutraliserende mat bevat een gewatteerde deken die koolstof bevat om de geur te absorberen en volledig te elimineren.

Hoe kan je extra openingen in de Kofferbakbeschermer snijden?

De kofferbak beschermer en optionele extra's bedekken de kofferbak volledig en er zitten geen openingen in. Wat kan ik doen als ik toch openingen nodig heb?

Er kunnen D-ringen in de kofferbak zitten waar u gebruik van wilt maken, of er zit misschien een lamp,  12 Volt adapter of een luidspreker in, of  wilt u soms gebruik maken van de hoedenplank. Dan vraagt u zich misschien af: ik heb een kofferbak beschermer voor mijn auto gevonden, maar waarom zitten er geen openingen in en wat kan ik daar aan doen?

Waarom bieden wij geen openingen in de kofferbak beschermingen voor alle modellen?

De reden dat wij geen openingen in al onze kofferbak beschermingen hebben is dat onze meeste klanten hun kofferbak volledig willen beschermen en bedekken zonder openingen in hun bescherming. Bovendien kan de postitie van bij voorbeeld een lamp in de bagageruimte van jaar tot jaar verschillen zelfs in hetzelfde model. Het kan maar een heel klein verschil zijn, maar dat kan er al voor zorgen dat de kofferbak beschermer niet perfect meer past.

Wat kan ik hier aan doen?

Hoewel wij het aantal openingen tot een minimum proberen te beperken, kunt u zelf voorzichtig de bescherming aanpassen. Snij echter NOOIT door een naad of zoom.

Hoe kan ik een opening in de kofferbak beschermer snijden?

CuttingBootlinerImage1

1. Bevestig eerst de kofferbak beschermer en volg de volledige bevestigingsinstructies.

2. Markeer de opening 

 • Stel vast welke vorm de opening dient te hebben
 • Markeer de contouren met een waspotlood of krijt
 • Verwijder de kofferbak bescherming uit de auto

3. Opening snijden

 • Snijd met een scherp mes voorzichtig een opening
 • Het is beter om de hoeken af te ronden, zodat u niet te ver snijdt

Bevestig de bescherming weer in de bagageruimte

Er zitten deurgrepen in de achterklep, maar die worden door de achterklep bescherming bedekt. Wat kan ik hier aan doen?

Volg stap 2 - 4 hierboven

CuttingBootlinerImage2

Tip: U kan Autoglym Intensive Tar Remover gebruiken om de markeringen te verwijderen.

Ik heb een luidspeker of ventilatieopening in mijn kofferbak, maar die worden bedekt door de kofferbak bescherming. Wat kan ik hier aan doen?

CuttingBootlinerImage3

1. Bevestig eerst de kofferbak beschermer en volg de volledige bevestigingsinstructies.

2. Markeer de opening

 • Stel vast welke vorm de opening dient te hebben
 • Markeer de contouren met een waspotlood of krijt
 • Verwijder de kofferbak bescherming uit de auto

3. Opening snijden

 • Snijd met een scherp mes voorzichtig een opening

 • Het is beter om de hoeken af te ronden, zodat u niet te ver snijdt

 • Het is ook mogelijk om in plaats van één grote opening een aantal kleine gaatjes in de kofferbak bescherming te snijden / prikken als u daar de voorkeur aan geeft

4. Bevestig de kofferbak bescherming weer