Blog

Waarom hondenbezitters een kofferbak beschermhoes nodig hebben

De kofferbak beschermhoes van de Hatchbag Company kan de kofferbak van uw auto beschermen van allerlei soorten vuil en ook schade minimaliseren. Het is dus de ideale product voor hondenbezitters. Uw auto zal het zeker voelen na het uitlaten van uw viervoetige vriend op een lange wandeling of dagtocht. Alhoewel dit veel plezier kan brengen, is het niet zo leuk voor de kofferbak op weg naar huis wanneer uw hond modderig, nat en stinkend terugkomt.

Ontdek waarom hondenbezitters een kofferbak beschermhoes nodig hebben:

Als u van uw auto houdt net zoveel als u hond, kan u sommige problemen die voor huisdierbezitters voorkomen oplossen met een kofferbak beschermhoes. Het is de perfecte oplossing om schade veroorzaakt door de hond te voorkomen.

Schone auto kofferbak

De Hatchbag Company maakt speciaal ontworpen kofferbak beschermhoezen om meer dan 400 automodellen te passen als een tweede huid, zodat geen vuil, grind of vacht door openingen kan vallen. Ze zijn makkelijk te installeren en verwijderen met een simpel maar stevig klittenband systeem. Met onze beschermhoes op zijn plaats, heeft u niet meer een volledige valet service nodig elke keer uw hond in de kofferbak rijdt, omdat u het eenvoudig kan afvegen.

Geen geuren

Bescherm uw kofferbak van hondengeuren dat de hele auto kan doordringen met een geurcontrole huisdier mat. De mat heeft een gewatteerde deken dat koolstof bevat om geuren te absorberen en elimineren. Plaats deze eenvoudig in de kofferbak van uw auto en het zal de auto schoon en vers houden samen met een aangenamer reis ervaring voor uw hond.

Hond veiligheid in de auto

Onze kofferbak beschermhoes is er niet alleen voor esthetische redenen, maar zal ook helpen om uw dierenvrienden veilig en comfortabel te houden tijdens het reizen. Met een stevige pasvorm zal de beschermhoes op zijn plaats blijven terwijl uw hond zit of staat in de kofferbak. Uw kan zelfs een mat toevoegen voor extra veiligheid. U kan ook kiezen voor een Hatchbed mat dat bovenop de beschermhoes kan worden geplaatst en erg zacht en erg comfortabel is voor honden.

Met een kofferbak beschermhoes geinstalleerd zal uw kofferbak schoon en vers blijven, zelfs na het vervoeren van de modderigste hond. Dit is een auto-bescherming product van de hoogste kwaliteit dat geen hondenbezitter die rijdt zonder kan doen.

3 Manieren om uw Kofferbak te beschermen

Het is een zware taak om de kofferbak van uw auto in een onberispelijke staat te houden. Dagelijks gebruik kan gruis en vuil introduceren en materiaal of uitrusting vervoeren kan algemene slijtage veroorzaken. U kunt uzelf afvragen wat er met het prachtige interieur van toen u de auto voor het eerst kocht is gebeurd!

Als u echter wilt voorkomen dat u achterblijft met een gerafeld en bekrast interieur, volg ons top 3 manieren om uw kofferbak te beschermen.

Volg onze top 3 manieren om uw kofferbak te beschermen:

Kofferbakbescherming voor uw Kofferbak

De kofferbak van uw auto heeft vaak een zeer moeilijk leven. Of het gaat om het vervoeren van modderige voetbaluitrusting, fietsen, een golftrolley, huisdieren of tuinartikelen, het kan rommelig en onverzorgd worden. Het is dus een goed idee om uw kofferbak te beschermen met een kofferbakbescherming. Ze passen perfect in de hoeken van de kofferbak en zijn afgestemd op een breed assortiment merken en modellen. Ze zijn gemaakt van een stevig PVC-materiaal dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Het functioneert als een extra laag in uw kofferbak om het netjes en fris te houden.

Vloermatten

Het plaatsen van matten in de kofferbak helpt de bekleding te beschermen tegen vuil binnengebracht van uw goederen en vooral door huisdieren. Het toevoegen van een mat voorkomt de zware taak om modder uit het materiaal te verwijderen; in plaats daarvan kunt u eenvoudig de mat eruit halen en schoonmaken. Dit is de perfecte keus voor dieren met vuile poten!

Geuren voorkomen

Geuren kunnen één van de moeilijkste problemen zijn om uit het materiaal van uw auto te verwijderen, vooral de geur van een natte hond! Hoewel luchtverfrissers het probleem kunnen maskeren, kunnen ze nooit de geur in zijn geheel te elimineren. De geurneutraliserende mat bevat een gewatteerde deken die koolstof bevat om de geur te absorberen en volledig te elimineren.