Blog

Auto Accessoires: Hatchbag Kofferbakbeschermer, Reserveband & GPS

Top 3 auto accessoires: Hatchbag kofferbakbeschermer, reserveband & GPS

Sommigen van ons bewaren niets in onze kofferbak, terwijl anderen erg veel benodigdheden in hun kofferbak bewaren om comfortabel rond te kunnen rijden, hun auto te kunnen beschermen tegen het transporteren van een hond, of om altijd voorbereid te zijn op een lange autorit. De volgende drie auto accessoires zijn accessoires waarvan wij vinden dat elke autobezitter die beslist bij de hand moet hebben: de Hatchbag kofferbakbeschermer, een reserveband en een GPS systeem.

1.Hatchbag Kofferbakbeschermer

De op maat gemaakte kofferbak beschermhoezen van Hatchbag zijn speciaal ontworpen om de achterbak van uw auto te beschermen en schoon te houden. Aangezien het in goede staat houden van uw achterbak een zware taak kan zijn en dagelijkse ritten enigszins onvermijdelijk zijn, duurt het niet lang voordat er een ongewenste hoeveelheid vuil in uw kofferbak ligt en krassen zichtbaar zijn.

The Hatchbag Company maakt daarom kofferbakmatten en beschermhoezen en biedt dus een functionele en stijlvolle oplossing. In tegenstelling tot universele kofferbakmatten en beschermhoezen is de Hatchbag kofferbak bescherming op maat gemaakt voor meer dan 520 verschillende automodellen. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardig PVC dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt en waterdicht is. Daarnaast zijn de beschermhoezen verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, rood, bruin, grijs en oranje.

2. GPS

Hoewel men tegenwoordig verschillende navigatie apps kan downloaden op de telefoon, mag het vertrouwde auto GPS-systeem niet als een overbodige gadget worden beschouwd. Maar waarom niet?

Veiligheid

Naar beneden of opzij moeten kijken naar de navigatie-app op uw telefoon kan zeer gevaarlijk zijn. Het kopen van een specifieke houder om uw telefoon te plaatsen, zou de situatie al veiliger maken, maar met het oog op bestuurders die hun telefoon gebruiken tijdens het rijden, is het beter om een traditioneel GPS systeem te gebruiken. Better safe than sorry!

Data & Gegevens

Telefoon navigatie-apps gebruiken veel data en verzamelen vaak ook persoonlijke gegevens. Dit kan een groot nadeel zijn voor vele telefoongebruikers. Voor de meeste GPS-systemen hoeft u meestal geen abonnementskosten te betalen en deze kan u dan ook zo goed als gratis gebruiken

Batterijduur

Navigatie-apps op uw telefoon gebruiken een grote hoeveelheid batterijvermogen, wat vaak betekent dat de batterij van uw telefoon niet de hele dag doorkomt als u veel reizen maakt waarvoor navigatie vereist is.

3. Reserveband

Niemand houdt van het idee om ergens gestrand te zijn omdat ze een lekke band hebben opgelopen. Daarom is het essentieel om altijd een reserveband in de auto te hebben.

Om uw auto rijdende te houden, is het verstandig om de volgende benodigdheden in uw achterbak op te slaan:

 • Een reserveband die in goede staat is
 • Een klein plastic laken om op te knielen
 • Een paar handschoenen om uw handen te beschermen
 • Een zaklamp met een reservebatterij
 • Uw geregistreerde voertuig handboek

Meer advies over het verwisselen van een autoband vindt u op de website van de ANWB.

The Hatchbag Company Roadtrip Checklist

The Hatchbag Company roadtrip checklist: Roadtrippen met een comfortabele, veilige en schone auto!

Een roadtrip maken is een geweldige manier om op vakantie te gaan en om het meeste uit de reis te halen. In plaats van u puur op de eindbestemming te concentreren, begint het avontuur op het moment dat u uw voet op het pedaal zet. Zoals bij alle soorten vakanties kan vooraf plannen een groot verschil maken in het gemak en plezier van uw reis. Met deze handige roadtrip checklist bent u compleet voorbereid op uw reis met een comfortabele, veilige en schone auto!

Maak uw auto rijklaar

Als het om roadtrips gaat, hangt het verschil tussen de reis van uw leven en de meest verschrikkelijke vakantie ooit grotendeels af van de staat van uw auto. Door uw auto te checken voordat u de weg op gaat, kan u vervelende verrassingen voorkomen.

 • Controleer of alle voertuigdocumenten up-to-date zijn. Zorg ervoor dat uw wegenbelasting, verzekering en APK geldig zijn en niet vervallen tijdens uw roadtrip.
 • Boek uw auto voor een onderhoudsbeurt. Zorg dat u goed op tijd een afspraak boekt aangezien de beste garages vaak volgeboekt zijn.
 • Pechhulp. Dit kan van grote waarde zijn als uw auto in een of andere uithoek er mee stopt. Het is vaak goedkoop en de kosten wegen ruimschoots op tegen de gemoedsrust die het u biedt.
 • Overweeg een auto te huren. Dit is vooral handig als uw auto niet altijd even betrouwbaar is. Als u er thuis problemen mee heeft, is de kans groot dat de auto niet de hele reis mee zal gaan.

Controleer het volgende voordat u vertrekt: bandenspanning, ruitensproeier, ruitenvloeistof, motorolie en benzine

Pak uw kofferbak slim in

Hoeveel u inpakt, hangt af van drie factoren: hoe lang u reist, de grootte van uw auto en het aantal passagiers. Alles inpakken wat u nodig heeft, met behoud van het comfort van de passagiers, kan lastig zijn. De juiste uitrusting kan zeker helpen:

 • Een op maat gemaakte Hatchbag kofferbakbeschermer helpt voorkomen dat het interieur van de auto beschadigd raakt bij het in- en uitpakken van bagage. Het beschermt ook de kofferbak tegen modder, zand en vuil die onvermijdelijk in de auto terechtkomt terwijl u onderweg bent. De kofferbak beschermhoes is gemaakt van hoogwaardig PVC dat waterdicht en duurzaam is. Daarnaast is de kofferbak beschermhoes eenvoudig te bevestigen en schoon te maken.
 • Een dakkoffer maakt ruimte vrij in de auto en is perfect voor het opbergen van lichte maar grote bagage zoals slaapzakken, campingstoelen en kleding.

Plan uw route

Ondanks dat verdwalen soms leidt tot de beste roadtrip avonturen, is het in de meeste gevallen goed om te weten waar u heen gaat en hoe u daar moet komen. Dit kan stress wegnemen en de kans op geschillen met uw reisgenoten verkleinen!

 • Een onlangs bijgewerkt GPS-systeem kan een uitkomst zijn voor wanneer u door onbekende gebieden reist.
 • Een betrouwbare kaart is goud waard als u het GPS-signaal verliest of als u een overzicht van de wijde omgeving wilt hebben.
 • Plan uw route via de landschappelijke route. Als u van de snelwegen afwijkt, kan u een prachtig landschap en uitzicht hebben.
 • Onderzoek Bed and Breakfasts, hostels en campings langs uw route voor het geval u uw plannen om welke reden dan ook moet wijzigen.

Wees voorbereid op noodgevallen

Het is altijd de moeite waard om u op noodgevallen voor te bereiden. Neem daarom een pakket voor noodgevallen mee in uw achterbak. Neem mee:

 • Rode driehoek voor noodgevallen
 • Reflecterende vesten
 • Zaklamp (met werkende batterijen)
 • Reserveband
 • Water en snacks voor gebruik in noodgevallen

Maak uw reis comfortabel

Urenlang in dezelfde houding zitten kan ongemakkelijk worden. Daarom is het belangrijk om regelmatig te stoppen om de wc te bezoeken en uw benen te strekken. Door het comfort in uw auto te maximaliseren, worden lange reizen een stuk dragelijker.

 • Lichtgewicht dekens kunnen het rijden in de avond gezelliger maken en verminderen de noodzaak om de verwarming hoger te zetten - wat vermoeidheid kan veroorzaken door droge ogen, om nog maar te zwijgen over het verbranden van meer brandstof.
 • Het afwisselen van rijden zorgt er ongetwijfeld voor dat iedereen plezier beleeft aan de reis. Zorg ervoor dat alle chauffeurs verzekerd zijn vóór vertrek.
 • Onderschat de kracht van snacks niet. Verzamel snacks die u onderweg gemakkelijk kan kauwen, plus waterflessen om gehydrateerd te blijven.
 • Isolerende reisbekers zijn geweldig om warme dranken warm te houden.
 • Entertainment voor in de auto, zoals een paar goede afspeellijsten, is natuurlijk essentieel.
 • Ondersteunende nekkussens zijn als laatst ook erg praktisch en comfortabel.

Vind de perfecte kleur voor je Hatchbag beschermhoes

Als je niet helemaal zeker weet welke kleur je wilt voor je nieuwe Hatchbag kofferbak beschermhoes, dan kan kunnen deze foto's je daarbij helpen. De foto's hieronder laten niet alleen zien hoe de kleuren eruitzien, maar helpen je ook om te zien of het past bij jouw auto en persoonlijke voorkeuren

Lees verder

3 Manieren om uw Kofferbak te beschermen

Het is een zware taak om de kofferbak van uw auto in een onberispelijke staat te houden. Dagelijks gebruik kan gruis en vuil introduceren en materiaal of uitrusting vervoeren kan algemene slijtage veroorzaken. U kunt uzelf afvragen wat er met het prachtige interieur van toen u de auto voor het eerst kocht is gebeurd!

Als u echter wilt voorkomen dat u achterblijft met een gerafeld en bekrast interieur, volg ons top 3 manieren om uw kofferbak te beschermen.

Lees verder