De handigste benodigheden voor auto eigenaren | Hatchbag

Top 3 auto accessoires: Hatchbag kofferbakbeschermer, reserveband & GPS

Sommigen van ons bewaren niets in onze kofferbak, terwijl anderen erg veel benodigdheden in hun kofferbak bewaren om comfortabel rond te kunnen rijden, hun auto te kunnen beschermen tegen het transporteren van een hond, of om altijd voorbereid te zijn op een lange autorit. De volgende drie auto accessoires zijn accessoires waarvan wij vinden dat elke autobezitter die beslist bij de hand moet hebben: de Hatchbag kofferbakbeschermer, een reserveband en een GPS systeem.

1.Hatchbag Kofferbakbeschermer

De op maat gemaakte kofferbak beschermhoezen van Hatchbag zijn speciaal ontworpen om de achterbak van uw auto te beschermen en schoon te houden. Aangezien het in goede staat houden van uw achterbak een zware taak kan zijn en dagelijkse ritten enigszins onvermijdelijk zijn, duurt het niet lang voordat er een ongewenste hoeveelheid vuil in uw kofferbak ligt en krassen zichtbaar zijn.

The Hatchbag Company maakt daarom kofferbakmatten en beschermhoezen en biedt dus een functionele en stijlvolle oplossing. In tegenstelling tot universele kofferbakmatten en beschermhoezen is de Hatchbag kofferbak bescherming op maat gemaakt voor meer dan 520 verschillende automodellen. Ze zijn gemaakt van een hoogwaardig PVC dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt en waterdicht is. Daarnaast zijn de beschermhoezen verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, rood, bruin, grijs en oranje.

2. GPS

Hoewel men tegenwoordig verschillende navigatie apps kan downloaden op de telefoon, mag het vertrouwde auto GPS-systeem niet als een overbodige gadget worden beschouwd. Maar waarom niet?

Veiligheid

Naar beneden of opzij moeten kijken naar de navigatie-app op uw telefoon kan zeer gevaarlijk zijn. Het kopen van een specifieke houder om uw telefoon te plaatsen, zou de situatie al veiliger maken, maar met het oog op bestuurders die hun telefoon gebruiken tijdens het rijden, is het beter om een traditioneel GPS systeem te gebruiken. Better safe than sorry!

Data & Gegevens

Telefoon navigatie-apps gebruiken veel data en verzamelen vaak ook persoonlijke gegevens. Dit kan een groot nadeel zijn voor vele telefoongebruikers. Voor de meeste GPS-systemen hoeft u meestal geen abonnementskosten te betalen en deze kan u dan ook zo goed als gratis gebruiken

Batterijduur

Navigatie-apps op uw telefoon gebruiken een grote hoeveelheid batterijvermogen, wat vaak betekent dat de batterij van uw telefoon niet de hele dag doorkomt als u veel reizen maakt waarvoor navigatie vereist is.

3. Reserveband

Niemand houdt van het idee om ergens gestrand te zijn omdat ze een lekke band hebben opgelopen. Daarom is het essentieel om altijd een reserveband in de auto te hebben.

Om uw auto rijdende te houden, is het verstandig om de volgende benodigdheden in uw achterbak op te slaan:

  • Een reserveband die in goede staat is
  • Een klein plastic laken om op te knielen
  • Een paar handschoenen om uw handen te beschermen
  • Een zaklamp met een reservebatterij
  • Uw geregistreerde voertuig handboek

Meer advies over het verwisselen van een autoband vindt u op de website van de ANWB.

Delen: