Voorkom schade met de kofferbak beschermhoes van Hatchbag

Voorkom schade met de kofferbak beschermhoes van The Hatchbag Company.

Hoe goed u ook voor uw auto zorgt, het is onvermijdelijk dat het interieur van uw auto door het dagelijks gebruik tekenen van slijtage begint te vertonen. Eenvoudige maatregelen, zoals het schoonmaken van modderig schoenen, het vermijden van rommelige snacks en het meenemen van afval wanneer u de auto verlaat, helpen voorkomen dat rommel zich ophoopt. Door regelmatig de bekleding en voetenruimtes te stofzuigen en oppervlaktes schoon te vegen, blijft uw interieur in topconditie. Hoewel de passagiersstoelen gemakkelijk in de gaten te houden zijn, kan het een stuk moeilijker zijn om de kofferbak schoon en schadevrij te houden, terwijl deze juist vaak gebruikt wordt voor het opbergen van grote, vuile voorwerpen zoals kinderwagens, fietsen en bagage. Hoewel de kofferbak ook veilig en praktisch is voor het vervoeren van een hond, zorgt dit ook voor hoger risico op vlekken en mogelijke schade.

Bescherm uw auto-interieur met een kofferbakhoes

Als het gaat om het interieur van uw auto, is de bescherming van uw kofferbak erg gemakkelijk gedaan door dekens neer te leggen. Echter, deze kunnen tijdens het transport wegglijden, worden verplaats door huisdieren, of vloeistoffen doorlaten. De Hatchbag kofferbakschermhoes is daarom de ideale oplossing voor het schoonhouden van uw bagageruimte. De kofferbakbeschermer is op maat gemaakt, afwasbaar, waterdicht, makkelijk te installeren, en bedekt alle oppervlaktes van uw kofferbak.

Wat kunt u doen als het al te laat is?

Als uw achterbak al vuil of beschadigd is, kan uw de achterbak met een kleine moeite in zijn oude staat brengen. Uiteraard is het belangrijk dat u geen verdere schade aanricht door een verkeerde behandeling van de vlek. Hier leest u welke methodes handig zijn om de volgende gemorste vloeistoffen uit een kofferbak te verwijderen:

  • Olie: elke op olie gebaseerde lek leidt meestal tot beschadiging van stoffen en kunststoffen. Het is bijna onmogelijk om elk spoor van olie dat op een mat is gemorst te verwijderen en daarom raden we aan om de kofferbakmatten te vervangen in plaats van ze te proberen schoon te maken.
  • Modder: droge modder kan gemakkelijk van stoffen en automatten worden verwijderd. Gebruik een borstel om de grond los te maken en een cilinderstofzuiger om de modder op te vangen.
  • Gemorste voedsel: licht gemorst voedsel kan met een doek of handdoek van automatten en bekleding worden verwijderd. Als het morsen echter een grote vlek veroorzaakt, op zuivel gebaseerd is of waarschijnlijk een geur veroorzaakt, raden we aan om professionele hulp te zoeken.
  • Vacht van huisdieren: verwijder de vacht van huisdieren van kofferbakmatten en stoffering met een speciaal voor dit doel ontworpen rubberen borstel. Borstel eenvoudig het oppervlak en stofzuig vervolgens. Als u geen rubberen borstel heeft, zullen rubberen handschoenen ook goed werken.
  • Ontlasting van huisdieren: verwijder zo snel mogelijk en houd de ramen open. Breng een antibacteriële spray aan op de vieze gebieden en spoel af met een vochtige handdoek. Indien uw huisdier geplast heeft, zou de beste optie zijn om professionals in te schakelen.

Delen: