De wetenschap van de kofferbak

"De wetenschap van de kofferbak”, je maakt een grapje! Een kofferbak is een kofferbak, niets aan! Nietwaar? Niet zo snel!

Laten we beginnen met het voor de hand liggende: autofabrikanten brengen elk jaar nieuwe modellen uit, updaten bestaande reeksen en passen voertuigen aan om elektrisch te worden. De eerste stap is dus om het bouwjaar van uw auto vast te stellen, vooral als er een wijziging heeft plaatsgevonden in het jaar waarin uw auto is geregistreerd. In dat geval moet u de vorm van uw laadruimte controleren en controleren of deze de nieuwe of oude vorm heeft. En vergeet niet uw stoelen te tellen: een voertuig met 5 zitplaatsen heeft een totaal andere koffervorm dan een 7-zits met neergeklapte derde zitrij.

Als uw voertuig volledig elektrisch is, een plug-in hybride of een zelfopladende hybride, is de kans groot dat de koffer er iets anders uitziet dan een auto met verbrandingsmotor, omdat de accu's zich meestal onder de koffervloer bevinden.

Nu we de basis hebben vastgesteld, gaan we naar de details: er zijn bagageafdekkingen, hondenrekken, D-ringen, uitsparingen, plastic verdelers, opbergnetten en -stangen, reservewielen of ruimtebesparende wielen, schuimrubberen inzetstukken, luidsprekers en achter stoelen en achterkleppen die handmatig of elektrisch kunnen zijn.

En laat me niet beginnen over vloeren! Vast of variabel, hoog, midden of laag, links in of verwijderd.

Vermenigvuldig nu al het bovenstaande en je hebt oneindig veel mogelijkheden.

Gelukkig, als u een kofferbakbekleding koopt van The Hatchbag Company, is al het werk voor u gedaan! Het enige wat u hoeft te doen is uw voertuig te selecteren en het eenvoudige stapsgewijze proces te volgen om uw product te selecteren. Infobladen, die voor elk voertuig worden verstrekt, zullen u helpen de opties te identificeren, vergelijk de afbeeldingen gewoon met uw kofferbak.

Als u eenmaal de juiste kofferbakbekleding heeft gekozen, kunt u er zeker van zijn dat deze als gegoten in uw auto past en jarenlang bescherming biedt.

Neem nu een kijkje: kofferbak beschermingen van The Hatchbag Company

Delen: