Leuke Halloween ideeën in Nederland

Het is weer die tijd van het jaar, wanneer kinderen hun favoriete kostuum kiezen in de winkels, mensen kopen snoep en enge verhalen worden verteld.

Halloween is van oorsprong een Keltisch gebruik, voornamelijk afkomstig uit Ierland, werd toen populair in Amerika en omgevormd tot een meer kindvriendelijk evenement. In de afgelopen decennia is het in Europa op grote schaal gevierd en dus ook in Nederland en Belgie.

Vandaag is het een langverwachte gebeurtenis, wanneer de kleintjes zich mogen verkleden, hun favoriete snoepjes mogen eten en een paar grappen uithalen. Er zijn kostuums verkrijgbaar van alle populaire animatiefilms, bekende sprookjesfiguren en alle enge wezens die 's nachts rondzwerven. Elsa en Anna uit Frozen zijn ideaal voor twee zussen, Spiderman en Superman zijn leuk voor jongens en zombies, skeletten, mummies, monsters, heksen en tovenaars zijn ideaal voor de schrik.

Een oranje of zwarte pompoen hoort natuurlijk ook bij de traditie en tegenwoordig organiseren veel boerderijen speciale evenementen, waar je een grote groente kunt plukken en snijden. Zorg ervoor dat je rubber of waterdicht laarzen, regenkleding en misschien zelfs een fles met een warm drankje meeneemt. Het is herfst en zeker koud en modderig. Overweeg ook om wat bescherming te bieden voor uw kofferruimte om alles thuis te krijgen zonder al te veel rommel in de kofferruimte te veroorzaken.

Kofferbakmatten, automatten, kofferbakbescherming of een geïmproviseerde deken is voldoende voor licht gebruik en stof. Voor modder, vuil, vochtige of natte voorwerpen en dingen die de zijkanten van uw kofferbak zouden kunnen raken, heeft u wat betere bescherming nodig, zoals een op maat gemaakte kofferbakbeschermer, individueel vervaardigd voor uw auto. Op die manier wordt de volledige kofferruimte beschermt. Met extra's kunt u ook de binnenkant van uw kofferruimte, de bovenkant van uw achterbank, de bumper en zelfs de volledige laadruimte wanneer de banken neergeklapt zijn, beschermen als er een verlenging wordt toegevoegd .

Als u een geweldige oplossing wilt om uw kofferruimte te beschermen, bezoek dan onze pagina over onze beschermhoes

Laten we tussen al het plezier, eten en stoeien een van de belangrijkste aspecten van Halloween of welke andere traditie dan ook niet vergeten: het is een perfecte reden om samen te komen, of het nu met familie, vrienden of gewoon een paar kennissen is. Het is een goed moment om bij te praten en een goed gesprek te hebben over wat er is gebeurd en wat de toekomst zou kunnen brengen.

Fijne Halloween allemaal!

Delen: