Waarom hondenbezitters een kofferbak beschermhoes nodig hebben

kofferbak beschermhoes met hond en hatchbed mat

De kofferbak beschermhoes van de Hatchbag Company kan de kofferbak van uw auto beschermen van allerlei soorten vuil en ook schade minimaliseren. Het is dus de ideale product voor hondenbezitters. Uw auto zal het zeker voelen na het uitlaten van uw viervoetige vriend op een lange wandeling of dagtocht. Alhoewel dit veel plezier kan brengen, is het niet zo leuk voor de kofferbak op weg naar huis wanneer uw hond modderig, nat en stinkend terugkomt.

Ontdek waarom hondenbezitters een kofferbak beschermhoes nodig hebben:

Als u van uw auto houdt net zoveel als u hond, kan u sommige problemen die voor huisdierbezitters voorkomen oplossen met een kofferbak beschermhoes. Het is de perfecte oplossing om schade veroorzaakt door de hond te voorkomen.

Schone auto kofferbak

De Hatchbag Company maakt speciaal ontworpen kofferbak beschermhoezen om in meer dan 400 automodellen te passen als een tweede huid, zodat geen vuil, grind of vacht door openingen kan vallen. Ze zijn makkelijk te installeren en verwijderen met een simpel maar stevig klittenband systeem. Met onze beschermhoes op zijn plaats, heeft u niet meer een volledige valet service nodig elke keer uw hond in de kofferbak rijdt, omdat u het eenvoudig kan afvegen.

Geen geuren

Bescherm uw kofferbak van hondengeuren dat de hele auto kan doordringen met een geurcontrole huisdier mat. De mat heeft een gewatteerde deken dat koolstof bevat om geuren te absorberen en elimineren. Plaats deze eenvoudig in de kofferbak van uw auto en het zal de auto schoon en vers houden samen met een aangenamer reis ervaring voor uw hond.

Hond veiligheid in de auto

Onze kofferbak beschermhoes is er niet alleen voor esthetische redenen, maar zal ook helpen om uw dierenvrienden veilig en comfortabel te houden tijdens het reizen. Met een stevige pasvorm zal de beschermhoes op zijn plaats blijven terwijl uw hond zit of staat in de kofferbak. Uw kan zelfs een mat toevoegen voor extra veiligheid. U kan ook kiezen voor een Hatchbed mat dat bovenop de beschermhoes kan worden geplaatst en erg zacht en erg comfortabel is voor honden.

Met een kofferbak beschermhoes geinstalleerd zal uw kofferbak schoon en vers blijven, zelfs na het vervoeren van de modderigste hond. Dit is een auto-bescherming product van de hoogste kwaliteit dat geen hondenbezitter die rijdt zonder kan doen.

Delen: