Hou je leaseauto schoon met een kofferbak beschermhoes

Je hebt net een nieuwe leaseauto, maar je wilt ook de bagageruimte beschermen tijdens het vervoer van bijvoorbeeld je hond, wandelwagen, fietsen of gereedschap? Hier bij Hatchbag bieden we de oplossing met kofferbak beschermhoezen in zeven kleuren met extra's zoals de beumper flap, stoel flap en achterklepbeschermer. Onze kofferbakhoes past perfect in de kofferruimte en voorkomt dat je leaseauto beschadigd raakt of vies wordt. 

Blauwe kofferbak bescherming in auto

Je denkt misschien dat dit goed klinkt, maar zullen de bevestingen de kofferbak niet beschadigen als ik de auto weer inruil? Het antwoord is nee. Als de kofferbak in jouw auto bekleding heeft, dan heb je vaak niet eens klittenband nodig. Als de beschermhoes op het plastic bevestigd wordt, dan is dat ook geen probleem omdat ons zelfklevende klittenband eenvoudig te verwijderen is en geen blijvende sporen achterlaat.

De kofferbak van je leaseauto schoonmaken

Als de kofferbak plastic zijkanten of onderdelen heeft, dan gebruiken we zelfklevend klittenband om de kofferbak beschermhoes vast te maken. Voor je het kan bevestigen, raden we de volgende stappen aan om de kofferbak schoon te maken en te zorgen voor een goede hechting:

  • Gebruik twee pluisbvrije doeken en Autoglym Intensive Tar Remover.
  • Maak één doek nat met Autoglym Intensive Tar Remover en maakt het plastic grondig schoon. 
  • Gebruik de tweede doek om het plastic te drogen. Wrijf totdat de doek wat blijft haken.
  • -Gebruik een stuk zelfklevend klittenband om te testen of het goed hecht. Zo ja, ga dan door met de rest van het klittenband. Zo nee, herhaal dan bovenstaande stappen.

Beschermhoes verwijderen

Als het tijd is om de leaseauto weer terug te brengen, dan is het zeer eenvoudig om de beschermjhoes weer te verwijderen als je de volgende stappen volgt:

  • Maak een dak nat met Autoglym Intensive Tar Remover
  • Verwijder eventuele lijmresten en maak het plastic grondig schoon
  • Behandel indien nodig het plastic met en wax

Als je de leaseauto weer inruilt aan het einde van de leaseperiode, zal hij er nog steeds zo uitzien als toen je hem kreeg.

Delen: