De originele kofferbak beschermhoes op maat

Alfa Romeo

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

Alfa Romeo Kofferbak Bescherming

Het schoon houden van de kofferbak van uw auto kan moeilijk zijn. Een op maat gemaakte kofferbak bescherming voor uw Alfa Romeo is de perfecte oplossing. De beschermhoes zal perfect in uw auto passen en optimale bescherming bieden aan de hele kofferbak.

De Alfa Romeo kofferbak bescherming die wij leveren is gemaakt van versterkt PVC, een hoogwaardige en stijlvolle optie die duurzame bescherming biedt voor het interieur van uw kofferbak.  Het is eenvoudig te bevestigen en makkelijk schoon te houden.

Onze kofferbak bescherming op maat heeft de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van versterkt PVC
  • Duurzaam en slijtvast
  • Eenvoudig schoon te vegen
  • Verkrijgbaar met diverse optionele extra’s
  • Verkrijgbaar in zwart, grijs, rood, blauw, bruin, oranje en roze

De kofferbakbeschermer is vooral populair bij hondenbezitters. Hondenvervoer in de auto kan ervoor zorgen dat uw bagageruimte onder de haren komt te zitten. Een kofferbak beschermhoes houdt haren en modder weg van de bekleding. Haar en vuil kan gewoon uit de hoes geveegd worden met een borstel of een natte doek.

Wij willen hier bij de Hatchbag Company zoveel mogelijk verscheidenheid aanbieden. Het is dus mogelijk om de Alfa Romeo kofferbak bescherming uit te breiden met diverse extra onderdelen om zelf de juiste mate van bescherming samen te stellen. U kan ervoor kiezen om ook de bumper, binnenkant van de achterklep of de hoofdsteunen te bedekken. We bieden ook rubber automatten en hondenmatten aan voor meer comfort voor uw hond.
Elk van deze accessoires is zorgvuldig ontworpen en geselecteerd om ervoor te zorgen dat het dezelfde duurzame kwaliteit biedt als ons aangepaste kofferbak bescherming.

U kunt snel en eenvoudig bestellen met de gemoedsrust om te weten dat de Alfa Romeo kofferbak bescherming die u heeft besteld speciaal is ontworpen om aan uw exacte model van Alfa Romeo te voldoen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de perfecte pasvorm krijgt; we zijn niet tevreden met universele kofferbak beschermhoezen die niet passen of uw kofferbak niet goed genoeg beschermen in vergelijking met één die op maat is gemaakt. We willen al onze klanten een norm aanbieden die we zouden willen voor onze eigen auto.

Wanneer u bestelt bij de Hatchbag Company, krijgt u toegang tot een aantal van deze optionele extra’s, die extra bescherming en flexibiliteit aan uw voertuig kunnen toevoegen.

Hier bij de Hatchbag Company praten we graag met u over ons assortiment aangepaste kofferbak beschermhoezen en de andere opties die we aanbieden. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, email of door ons online aanvraagformulier in te vullen en een van onze deskundige medewerkers zal u advies en ondersteuning kunnen geven. We begrijpen dat elk Alfa Romeo-bezitter die zijn kofferbak wilt beschermen, zeker wilt zijn van zijn keuze.

Als u verder wilt gaan met bestellen in onze webshop, gaat u naar onze lijst modellen en maak uw keuze. Nadat u uw model Alfa Romeo heeft geselecteerd, kunt u ook kiezen uit een reeks kleuren die passen bij uw smaak. Volg de eenvoudige stappen om uw bestelling te plaatsen en we zullen binnenkort uw kofferbak beschermhoes naar u toesturen.