August Sale

Audi

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen

Audi Kofferbak Bescherming

Als u een luxe auto rijdt, zoals een Audi, is een vuile interieur het laatste wat u wilt. De kofferbak is de plaats waar u uw modderige laarzen en andere sportuitrustingen behoudt, of waar uw honden zitten tijdens het uitlaten. Het is geweldig dat uw voertuig zoveel flexibiliteit biedt, maar dat betekent niet dat het ook vies moet worden.

Hier bij de Hatchbag Company bieden wij een brede selectie kofferbakbeschermingen aan, ontworpen om een reeks Audi-modellen te passen. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen welke van onze op maat gemaakte kofferbakbeschermingen past bij uw exacte Audi-model en u heeft een nieuwe manier om uw auto-interieur te beschermen.

Onze kofferbakbeschermingen werken als een tweede huid en passen precies in uw kofferbak om een strak en stijlvolle bescherming te bieden die voorkomt dat morsen of vuil blijvende schade aan uw auto veroorzaakt. We bedienen een breed assortiment Audi-modellen en jaren, met veel tevreden Audi bestuurders die al gebruik maken van onze elite kofferbakbeschermingen.

U kunt ook kiezen uit een reeks optionele extra’s om u de bescherming van uw Audi uit te breiden, zoals:

  • de Achter Plus met gesplitste stoelen
  • de Stoel Flap
  • de Achterklepbescherming

Onze kofferbakbeschermingen zijn gemaakt om lang mee te gaan en bieden verschillende Audi-modellen met een reeks uitstekende voordelen, waaronder:

  • gemaakt van versterkt PVC dat stijlvol, veerkrachtig en duurzaam is
  • eenvoudig schoon te vegen, zonder de kofferbakbescherming te hoeven verwijderen
  • beschikbaar met een verscheidenheid aan optionele extra’s om flexibiliteit en extra bescherming aan te bieden

Onze aangepaste Audi-kofferbakbeschermingen zijn ook aanpasbaar, afhankelijk van uw behoeften, met een aantal accessoires die in staat zijn om de kofferbakbescherming aan te vullen.

Hier bij de Hatchbag Company waarderen we de moeite nodig om een Audi te beschermen, zowel binnen als buiten. Iedereen die in een auto van dergelijke kwaliteit investeert, wil deze bewaren met de ideale bescherming. Daarom hebben we een reeks elite-opties ontworpen die uw auto kunt beschermen en er zo goed mogelijk uit kunt laten zien. Voor meer informatie over ons assortiment Audi-kofferbakbeschermingen, kunt u contact opnemen met ons via de telefoon, email of via de website.

Als u al weet wat u wilt en klaar bent om te bestellen, kunt u aan de slag met het kiezen van uw Audi-model uit de reeks opties op onze lijst. U kunt vervolgens de eenvoudige stappen op onze website volgen om een bestelling te maken voor een kofferbakbescherming op maat gemaakt voor uw Audi. Het zal binnenkort bij u zijn.