August Sale

Citroën

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen

Citroën Kofferbak Bescherming

Veel van de belangrijkste Citroën-modellen zijn ontworpen voor gezinnen, dus ze moeten alles doorstaan wat het gezinsleven hen kan aandoen. Een op maat gemaakte kofferbakbescherming is een geweldige oplossing om te voorkomen dat uw kofferbak wordt blootgesteld aan de schade die kan ontstaan als deze vies en/of vochtig wordt. Dit is wat wij hier bij de Hatchbag Company aanbieden.

Al onze kofferbakbeschermingen zijn gemaakt van versterkt PVC en bieden uitstekende bescherming die ook gemakkelijk te onderhouden is. Ze zijn ontworpen om te worden afgeveegd als ze vuil worden of als er gemorst wordt. Dit bespaart u tijd en geld om het interieur van de kofferbak schoon te maken. Dit maakt ze tot een uitstekend waarde en duurzaam product.

Het is gemakkelijk om de kofferbakbescherming volgens u behoeften te vinden door deze eenvoudige stappen te volgen:

  • kies uw model en bouwjaar
  • selecteer u kleur
  • kies het type kofferbakbescherming (Standaard, Achter Plus, Achter Plus met gesplitste stoelen)
  • selecteer eventuele optionele extra’s (Bumper Flap, Stoel Flap, Achterklepbescherming, automatten)

We hebben een reeks uitstekende optionele extra’s die kunnen worden toegevoegd als aanvulling op uw Citroën-kofferbakbescherming. Deze omvat de Stoel Flap, ontworpen om de bovenkant van de achterbank te beschermen, en de Bumper Flap, die naar beneden klapt om de achterbumper te beschermen. Het omvat ook de Achterklepbescherming, die de binnenkant van de achterklep beschermt en de Bodemverlenging, die zich uitstrekt om de kofferbak tot aan achterkant van de voorstoelen te bedekken.

Alle accessoires in ons assortiment zijn zorgvuldig gemaakt om dezelfde uitzonderlijke kwaliteit te bieden als onze op maat gemaakte kofferbakbeschermingen. Ons team hier bij de Hatchbag Company beantwoorden graag uw vragen over onze Citroën-kofferbakbeschermingen en/of de optionele extra’s.

Met deskundige begeleiding, bent u in staat de ideale optie te vinden om de kofferbak van uw Citroën te beschermen. U kunt vandaag telefonisch of per email contact met ons opnemen, of u kunt uw gegevens invullen via ons online aanvraagformulier. Een lid van de Hatchbag team zal contact met uw opnemen. Als u klaar bent om uw bestelling bij ons te plaatsen, kunt u de Citroën-modellen op deze pagina bekijken om de perfecte pasvorm te vinden.

Als u eenmaal uw voertuigmodel heeft gekozen met de passende kleur en eventuele aanvullingen, kunt u de eenvoudige stappen volgen om uw bestelling te plaatsen. Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt, zal uw gloednieuwe, op maat gemaakte kofferbakbescherming op weg zijn naar u.