The original, fully tailored and wipeable boot liner

Jeep

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen

Hier bij de Hatchbag Company biedt ons assortiment Jeep-kofferbakbeschermingen onze klanten extra bescherming voor de kofferbak van hun auto. Ze zijn ontworpen om een extra laag bescherming te geven tegen vuil. Als u op zoek bent naar een kofferbakbescherming die als een tweede huid op uw Jeep past, bent u bij ons aan het juiste adres. Hatchbag levert hoogwaardige kofferbakbeschermingen voor een uitgebreid selectie Jeep-modellen.

U hoeft geen metingen te nemen van uw kofferbak om bij ons te bestellen; onze experts hebben al het harde werk voor u gedaan. Onze speciaal op maat gemaakte ontwerpen zijn gemaakt om perfect bij elk Jeep-model en bouwjaar te passen. Al onze kofferbakbeschermingen zijn met de hand gemaakt van versterkt PVC en zijn zeer eenvoudig schoon te maken. Ze hebben dus weinig onderhoud nodig.

Het strakke en stijlvolle ontwerp van onze Jeep-kofferbakbeschermingen biedt uw auto volledige bescherming tegen vuil, gemorste vloeistoffen en krassen die gepaard zijn met algemene slijtage van het dagelijks gebruik. Zelfs na veel gebruik zullen ze er als nieuw uitzien en functioneren omdat ze zo duurzaam zijn. Bruikbaarheid is belangrijk voor ons en dus hebben wij ervoor gezorgd dat onze kofferbakbeschermingen eenvoudig te monteren zijn en te verwijderen. Als u huisdieren heeft, zult u blij zijn dat ze verder gecombineerd kunnen worden met een van ons geurneutraliserende vloermatten om uw auto fris te houden.

Al onze kofferbakbeschermingen hebben dus de volgende voordelen:

  • gemaakt van versterkt PVC
  • duurzaam en slijtvast
  • eenvoudig schoon te vegen
  • beschikbaar met een reeks optionele extra’s

U kunt kiezen uit een assortiment optionele extra’s om uw auto beter bescherming te bieden. Deze extra’s zijn inclusief de Achter Plus, dat neerklapt met de achterstoelen van uw Jeep. Voor meer flexibiliteit kan u ook de Achter Plus met gesplitste stoelen bestellen.

Naast het kiezen van een model en eventuele extra’s, kunt u ook kiezen uit een reeks kleuren. Wat u ook bestelt, u zal een kofferbakbescherming krijgen die is ontworpen om veilig en netjes te passen en die uitstekende bescherming biedt. Of u nu uw kofferbak gebruikt voor het dragen van zware uitrusting of het vervoeren van modderige huisdieren, onze op maat gemaakte kofferbakbeschermingen en accessoires helpen om uw Jeep-interieur glanzend en nieuw te houden.

Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste kofferbakbescherming voor uw Jeep-model, aarzel dan niet om contact op te nemen. Een lid van ons team kan u deskundig advies geven. U kunt contact opnemen via telefoon of email. Als u klaar bent om te bestellen, selecteert u het model en kleur, volg de stappen en wij zullen uw nieuwe kofferbakbescherming zo snel mogelijk leveren.