The original, fully tailored and wipeable boot liner

Kia

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen

Het schoonhouden van de kofferbak van uw voertuig kan moeilijk zijn. Een kofferbakbescherming, op maat gemaakt, is een ideale oplossing. De kofferbakbeschermingen die wij leveren zijn gemaakt van hoogwaardig versterkt PVC en bieden uitstekende bescherming voor uw Kia. Ze gaan jarenlang mee en blijven er fantastisch uitzien. Of u nu uw kofferbak gebruikt om modderige huisdieren of zware uitrusting te vervoeren, Hatchbag kan u voorzien van een afgestemde kofferbakbescherming om uw auto fris te houden.

De kofferbakbeschermingen van Hatchbag zullen uw Kia van ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid voorzien. Zelfs na jarenlang gebruik zal uw auto er nog steeds als nieuw uitzien. Verder zijn ze makkelijk schoon te vegen en dus vereisen weinig onderhoud. U kunt kiezen uit een breed selectie modellen en bouwjaren. Elke type is exact gemeten om uw Kia perfect te passen.

Met bruikbaarheid in gedachte, onze Kia-kofferbakbeschermingen zijn ontworpen voor snelle montage. Ze zijn ook makkelijk te verwijderen en op te bergen, zodat u ze kunt gebruiken waar en wanneer nodig. We bieden een breed selectie kleuren voor uw Kia-model; van levendige tonen die een statement maken, tot meer ingetogen opties.

U kunt genieten van een strak en stijlvol kofferbakbescherming die ongeëvenaard is in zijn duurzaamheid. Het is niet nodig om zelf metingen te doen; selecteer eenvoudig het model en bouwjaar en wij zorgen ervoor dat het perfect zal passen. Verder kunt u ook kiezen uit een reeks optionele extra’s:

  • de Achter Plus
  • de Achter Plus met gesplitste stoelen
  • de Stoel Flap
  • de Bumper Flap
  • de Achterklepbescherming
  • de Bodemverlenging

Al onze Kia-kofferbakbeschermingen zijn aanpasbaar volgens uw eigen specifieke behoeften. Onze producten zijn handgemaakt in Groot-Brittannië, waardoor we de kwaliteit kunnen controleren. Hoewel er tal van generieke kofferbakbeschermingen zijn die online te kopen zijn, kan geen enkele hiervan aan de hoge normen van Hatchbag voldoen.

Ons team is beschikbaar om eventuele vragen te bespreken. Als u niet zeker weer welk type producten het beste bij uw Kia-model past, kunnen wij u nuttige advies en aanbevelingen geven. U kunt telefonisch of per email contact opnemen of u kunt ons online aanvraagformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Om te beginnen met het kiezen van de perfecte kofferbakbescherming, selecteert u eenvoudig het Kia-model en de optionele extra’s die u nodig heeft. Zodra de bestelling voltooid is, zullen wij uw kofferbakbescherming binnen de kortste keren bij u leveren.