De originele kofferbak beschermhoes op maat

Land Rover

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

Land Rover Kofferbak Bescherming

Land Rovers zijn ontworpen voor off-road gebruik, maar dat betekent niet dat dit naar binnen wordt gebracht, ook al is het maar in de kofferbak is. Een op maat gemaakte kofferbak bescherming voor uw Land Rover helpt het interieur te beschermen en maakt het veel eenvoudiger schoon te houden. Of u uw kofferbak gebruikt om huisdieren of zware apparatuur te vervoeren, wij zorgen ervoor dat uw auto er fris uitziet en ruikt.

De Hatchbag Company ontwerpt en produceert op maat gemaakte kofferbak beschermhoezen in Groot-Brittannië voor alle Range Rover modellen en bouwjaren. U hoeft geen metingen van uw kofferbak te nemen – al onze producten zijn ontworpen om precies te passen. Onze kofferbak beschermhoezen zijn duurzaam genoeg om uw auto-interieur te beschermen tegen vuil, morsen en krassen waaraan het dagelijks wordt blootgesteld.

Elke Land Rover kofferbak beschermhoes is met de hand gemaakt, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat een hoge kwaliteit altijd wordt gehandhaafd. Hoewel er een aantal universele kofferbak beschermhoezen online beschikbaar zijn, biedt geen van hen de duurzaamheid waarvoor Hatchbag kofferbak beschermingen bekend zijn geworden. Bekijk onze Land Rover-selectie en u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren die passen bij het interieur van uw auto.

Al onze kofferbak beschermingen zijn ontworpen om als een tweede huid te dienen die perfect bij uw kofferbak past. Ze hebben het volgende voordelen:

  • gemaakt van versterkt PVC ter bescherming tegen vuil en morsen
  • eenvoudig schoon te vegen, zonder te hoeven verwijderen
  • beschikbaar met een verscheidenheid aan optionele extra’s om flexibiliteit en extra bescherming te bieden

Onze kofferbak accessoires zijn ontworpen om u extra veelzijdigheid te bieden tijdens uw dagelijkse activiteiten. U kunt kiezen uit een Bumper Flap en Achterklepbescherming voor verder bescherming rond de kofferbak of u kunt kiezen voor een Achter Plus met gesplitste stoelen zodat u nog steeds de achterstoelen op en neer kunt klappen. Omdat bruikbaarheid de kern vormt van onze ontwerpproces, hebben we ervoor gezorgd dat onze op maat gemaakte kofferbak bescherming een snelle en eenvoudige montage mogelijk maakt.

Als u alle aspecten van onze kofferbak bescherming voor uw Land Rover wilt bespreken, is ons team beschikbaar om met u te spreken. Zij kunnen u deskundig advies geven en aanbevelingen doen als u niet zeker weet welke producten het beste bij uw model past. U kunt telefonisch of per email contact met ons opnemen, of u kunt uw gegevens achterlaten via een online aanvraagformulier, zodat we bij u terug kunnen komen.

Als u wilt beginnen met bestellen met het kiezen van de perfecte kofferbak bescherming voor uw Land Rover, selecteert u het model uit de opties op deze pagina en volg de eenvoudige stappen. Nadat u uw voertuigmodel, kleur en eventuele accessoires heeft gekozen, gaan we aan de slag met uw kofferbak bescherming om het zo snel mogelijk op te sturen.