August Sale

Lexus

Selecteer uw model...

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen

Lexus Kofferbak Bescherming

Als u de kofferbak van uw Lexus schoon wilt houden, is een van onze kofferbakbeschermingen van de Hatchbag Company precies wat u nodig heeft. Onze kofferbakbeschermingen zijn speciaal gemaakt om te passen op het Lexus-model dat u bestuurt in een reeks levendige kleuren. We streven ernaar om het interieur van uw auto te beschermen en te waarderen, net als de onze. Onze design-expert bieden een selectie hoogwaardige opties die gegarandeerd zijn het uiterlijk van uw auto te beschermen en behouden.

Het is gemakkelijk om een kofferbakbescherming geschikt voor uw behoeften te vinden door de eenvoudige stappen te volgen op deze pagina.

  • Kies het model en bouwjaar.
  • Selecteer de gewenste kleur.
  • Kies het type kofferbakbescherming (Standaard, Achter Plus, Achter Plus met gesplitste stoelen.
  • Kies uit de optionele extra’s beschikbaar (Bumper Flap, Stoel Flap, Achterklepbescherming, Hatchbag automatten).

Onze kofferbakbeschermingen, gemaakt van versterkt PVC, zijn ontworpen om te passen, te beschermen, en een slank uiterlijk te geven, samen met de flexibiliteit die u nodig heeft. Onze producten geven u de kans om de kofferbak te gebruiken voor een reeks activiteiten die het vuil kunnen maken, zonder zorgen te hoeven maken over blijvende schade of geuren. Verder zijn ze eenvoudig schoon te vegen, zodat u gemoedsrust voelt bij elk gebruik. De potentieel voor vuil en vocht om schade te veroorzaken op lange termijn wordt enorm verminderd door de kwaliteit van onze Lexus-kofferbakbeschermingen.

Als u meer wilt weten over onze elite-selectie Lexus kofferbakbeschermingen, kunt u telefonisch contact opnemen of per email. Verder kunt u ons online aanvraagformulier invullen en wij zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen. Voor klanten die hun keuze al kennen en klaar zijn om te bestellen, kunt u beginnen met het selecteren van uw Lexus-model uit ons lijst. Volg daarna de eenvoudige stappen tot aan de kassa en zodra de bestelling is afgerond, zullen wij ervoor zorgen dat uw kofferbakbescherming zo snel mogelijk bij u is.