August Sale

Mercedes Benz

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen

Mercedes Kofferbak Bescherming

Ons assortiment op maat gemaakte kofferbakbeschermingen is de perfecte optie om de binnenkant van uw kofferbak schoon te houden. Met de hand gemaakt in Groot-Brittannië van hoogwaardige materialen, onze kofferbakbeschermingen passen op een reeks Mercedes-modellen. Bekijk de opties op deze pagina om te zien welke modellen wij voor zorgen.

Als eigenaar van een Mercedes Benz, weten we hoe ver u waarschijnlijk zult gaan om uw auto te beschermen. Wij zijn er om te helpen een van uw meest gewaardeerde bezittingen te onderhouden, terwijl u nog steeds regelmatig gebruik kan maken van een actieve levensstijl. We bieden een reeks elite kofferbakbeschermingen waarmee uw auto op zijn best kan blijven uitzien en beschermd is tegen geur.

Omdat onze kofferbakbeschermingen op maat gemaakt zijn om uw Mercedes perfect te passen, kunnen wij ook een aantal optionele extra’s leveren. Deze omvatten drie verschillende soorten Hatchbag-vloermatten:

  • HatchBed matten, aanbevolen door dierenartsen
  • Geurneutraliserende matten, een gewatteerde deken met vernieuwde koolstoftechnologie, om geuren van huisdieren te absorberen
  • Zwaar gebruik rubberen matten, ontworpen om bescherming te bieden tegen zwaar gebruik, zoals fietsen en gereedschap

Al onze kofferbakbeschermingen zijn gemaakt van hoogwaardig, versterkt PVC, dat duurzaam en robuust is. De superieure materialen die we gebruiken zijn gemakkelijk schoon te vegen, dus zelfs als uw kofferbak waar uw huisdieren zitten of uw vuile sportuitrusting wordt opgeslagen, blijft uw kofferbak in een goede conditie. Onze kofferbakbeschermingen zijn gebouwd om lang me te gaan, in tegenstelling tot inferieure alternatieven. Verder geven wij ook de optie om uit een reeks kleuren te kiezen.

We hebben een team van deskundige experts die altijd bereid zijn om klanten te helpen met alle soorten vragen. U kunt telefonisch of per email contact opnemen of u kunt ons line aanvraagformulier invullen en wij zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen.

Om de ideale kofferbakbescherming te kiezen voor uw Mercedes Benz, begin met het selecteren van uw exacte model en bouwjaar en volg daarna de eenvoudige stappen tot aan de kassa. Sluit dan aan bij de vele tevreden klanten die gebruik maken van onze geweldige kofferbakbeschermingen. We garanderen u een bruikbare, goed uitziende en perfect passend product.