De originele kofferbak beschermhoes op maat

Skoda

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

Skoda Kofferbak Bescherming

Hier bij de Hatchbag Company bieden wij een brede selectie kofferbakbeschermers aan. De kofferbakbeschermers zijn ontworpen voor verschillende Skoda-modellen, zoals bijvoorbeeld de Skoda Fabia, de Skoda CitiGo en de Skoda Karoq. De op maat gemaakte Skoda kofferbak beschermers van Hatchbag zijn ideaal voor de bescherming van de bagageruimte tegen vuil, modder en hondenharen. In tegenstelling tot universele kofferbak beschermhoezen of kofferbakmatten biedt een Hatchbag beschermer de perfecte pasvorm in de bagageruimte van uw Skoda-model.

Onze Skoda kofferbak beschermhoes biedt een reeks uitstekende voordelen waardoor de beschermhoes de meest functionele en stijlvolle oplossing is voor wanneer uw frequent honden, vuil of forse objecten vervoert in uw auto. De voordelen zijn onder andere:

De voordelen zijn onder andere:

  • De kofferbak beschermhoes is gemaakt van versterkt PVC dat waterdicht, stijlvol en duurzaam is.
  • De kofferbak beschermhoes is eenvoudig te bevestigen en gemakkelijk schoon te maken.
  • De beschermhoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, grijs, rood, bruin, blauw en oranje.
  • De beschermhoes is verkrijgbaar met een verscheidenheid aan optionele accessoires om nog betere bescherming aan te bieden.

Optionele accessoires voor uw Skoda kofferbak beschermhoes

Hier bij de Hatchbag Company bieden wij ook een brede selectie accessoires aan die extra bescherming bieden tegen vuil en beschadiging van uw Skoda kofferruimte. U kunt kiezen uit een reeks accessoires om de kofferbak beschermhoes van uw Skoda uit te breiden, zoals:.

  • de HatchBed-mat met antislip laag die wordt aanbevolen door dierenartsen en geschikt is voor de wasmachine en droger
  • de zwarte geurneutraliserende kofferbakmat die ideaal is voor het vervoeren van honden of andere huisdieren in uw achterbak
  • de zwarte rubberen kofferbakmat met een antislip effect

Voor meer informatie over ons assortiment Skoda kofferbak beschermers kunt u contact opnemen via de telefoon, email of via het contactformulier op de website. Indien u al weet welke op maat gemaakte kofferbak beschermhoes en kofferbak accessoires het beste bij uw Skoda passen, bestel dan via onze webshop. Onze online winkel maakt het mogelijk om uw Skoda kofferbakbeschermers overal in Nederland te kopen. Uw nieuwe beschermhoes en kofferbakmat worden gratis geleverd naar Nederland en Belgie.