Kofferbakbeschermoplossingen

Kofferbakbescherming

Standaard

#

De standaard kofferbakbescherming is ontworpen om de kofferbak van uw specifieke merk en model te beschermen.

Dit is het basismodel zonder extra’s.

Achter Plus

#

Als u de achterstoelen in uw voertuig wilt neerklappen, kunt u de Achter Plus versie selecteren.

Dit is een absolute must als u golfclubs, vistuig of mountainbikes in uw auto meeneemt, of spullen naar de stortplaats wilt brengen.

Optie met gesplitste achterstoelen

#

Als u de achterstoelen afzonderlijk wilt neerklappen, zodat u zowel een passagier als een lange lading kunt vervoeren, dan kunt u een Achter Plus met stoelsplit selecteren.

Dit is een absolute must als u golfclubs, vistuig of mountainbikes in uw auto meeneemt, of spullen naar de stortplaats wilt brengen.

Verlenging kofferbakbescherming

Verlenging kofferbakbescherming

#

U kunt de bedekking vanuit de kofferbak uitbreiden naar het gedeelte voor de achterpassagiers met behulp van een verlenging van de kofferbakbescherming. De uitbreiding is een eenvoudige, functionele oplossing om de kofferbak nog verder te beschermen. Bijvoorbeeld bij het vervoeren van vistuig, mountainbikes, golfclubs, doe-het-zelfmaterialen, zeilmaterialen, grof vuil, kampeer- en caravanspullen of voor wat dan ook.

Optionele extra's

Achterstoelflap

#

Misschien wilt u een achterstoelflap aan uw kofferbakbescherming toevoegen. De flap beschermt het bovenste gedeelte van de achterstoel en biedt extra bescherming tegen hondenspeeksel, enz.

Bumper Flap

#

Misschien wilt u een bumperflap aan uw kofferbakbescherming toevoegen. De flap is ontworpen om de drempel en achterbumper te beschermen tegen krassen als u uw voertuig in- of uitlaadt of wanneer er honden in of uit het voertuig springen.

Achterklepbescherming

#

Biedt nog meer bescherming voor uw kofferbak en bedekt de binnenkant van de achterklep. De achterklepbescherming wordt met klittenband bevestigd.

Hatchbag-mat

HatchBed-matten

#

De HatchBed is getest en wordt aanbevolen door dierenartsen en professionele dierenverzorgers. Elke mat wordt zo gemaakt dat hij de contouren van de kofferbakbodem volgt. De zachte pool is bijna 25 mm hoog, waardoor uw geliefde huisdier heerlijk comfortabel kan liggen tijdens de reis.

Rubberen mat

#

Deze rubberen mat past binnen een kofferbakbeschermer van Hatchbag en is ideaal voor het zwaardere werk. Het oppervlak heeft een noppenpatroon met antislipeffect.

Hij is ideaal voor het vervoeren van een mountainbike, rolstoel of ander zwaar voorwerp met scherpe randen dat u in de kofferbak wilt vervoeren zonder de binnenkant van het voertuig te beschadigen.

Geurneutraliserende mat voor huisdieren

#

Hatchbag heeft een gewatteerde mat in dekenstijl ontwikkeld die is voorzien van actieve kool die de natuurlijke geur van honden absorbeert en neutraliseert.

De geurneutraliserende mat voor huisdieren past in een Hatchbag-kofferbakbescherming en heeft een speciale afwerking die haar en vuil afstoot.