Mitsubishi ASX 2010 tot 2012

Mitsubishi ASX 2010 tot 2012 aanpassen
HatchBag   + € 163,05
i
i
i
i

Informatie over de verdeling van de stoelen is nodig voor zowel de Standaard, Achter Plus en Achter Plus Gesplitst. Dit helpt ons om vast te stellen waar bevestigingen om de hoofdsteunen moeten zitten.

U ontvangt alleen een beschermhoes met split als u die in "Kies uw kofferbak bescherming" geselecteerd hebt.

Als er verschillende opties getoond worden, kies dan de juiste voor uw auto of selecteer "Ik weet het niet, vraag me later" en dan nemen we contact met u op.

i
i
i

Alle Hatchbag Kofferbak beschermhoezen worden op bestelling gemaakt. Om ervoor te zorgen dat u het juiste model jaar voor uw voertuig heeft gekozen, raadpleeg de Producthandleidingen hieronder voor hulp.

Als u twijfelt, is dat geen enkel probleem! Selecteer eenvoudig ‘Weet ik niet, vraag het me later’ en we nemen per e-mail contact met u op voordat we met de productie beginnen.

Alle kofferbak beschermhoezen van Hatchbag worden op bestelling gemaakt. Om dit te kunnen doen, hebben we meer informatie over uw voertuig nodig. Gebruik de Producthandleidingen hieronder voor hulp.

Als u twijfelt, is dat geen enkel probleem! Selecteer eenvoudig ‘Weet ik niet, vraag het me later’ en we nemen per e-mail contact met u op voordat we met de productie beginnen.

i
i
i

* Verplichte velden

Geconfigureerde Prijs

€ 163,05

  Productbeschrijving

  • Kofferbak bescherming van hoogwaardig PVC
  • Beschermt hele kofferbak tegen vuil, modder, hondenhaar etc.
  • Perfect op maat voor specifiek model
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Diverse opties en extra’s voor optimale bescherming

  Bezorgen & retourneren

  We proberen de productie van uw kofferbak beschermhoes binnen 8-10 werkdagen te voltooien (zie onze algemene voorwaarden). Het totale bedrag van de bestelling is exclusief verzendkosten. Alle overige verzendkosten worden tijdens het betaalproces berekend, uitgaande van uw locatie. Voor bestellingen buiten de EU kunnen er bijkomstige douanekosten zijn die de ontvanger moet betalen.

  Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
  Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen