Peugeot 307 SW 2001 tot 2008 (inc. Rapier Versie)

Peugeot 307 SW 2001 tot 2008 (inc. Rapier Versie) aanpassen
HatchBag   + € 136,09
i
i
i
i

Informatie over de stoelindeling is nodig voor de opties Standaard, Achter Plus en Gesplitste stoelen.

Als er meerdere opties voor gesplitste stoelen worden getoond, dan kiest u de juiste voor uw auto of u selecteert ‘Weet ik niet, vraag het me later’, zodat we contact met u kunnen opnemen.

i
i

Alle Hatchbag Kofferbakbeschermingen worden op bestelling gemaakt. Om ervoor te zorgen dat u het juiste model jaar voor uw voertuig heeft gekozen, raadpleeg de Producthandleidingen hieronder voor hulp.

Als u twijfelt, is dat geen enkel probleem! Selecteer eenvoudig ‘Weet ik niet, vraag het me later’ en we nemen per e-mail contact met u op voordat we met de productie beginnen.

Alle kofferbakbeschermers van Hatchbag worden op bestelling gemaakt. Om dit te kunnen doen, hebben we meer informatie over uw voertuig nodig. Gebruik de Producthandleidingen hieronder voor hulp.

Als u twijfelt, is dat geen enkel probleem! Selecteer eenvoudig ‘Weet ik niet, vraag het me later’ en we nemen per e-mail contact met u op voordat we met de productie beginnen.

i
i
i

* Verplichte velden

Geconfigureerde Prijs

€ 136,09

Productgegevens

Gemaakt van sterke, waterbestendige & niet-absorberende stof

In-house ontworpen & gemaakt in het VK

Geschikt voor veel autohondenrekken en kofferbakvarianten

Gaat net zo lang mee als uw auto!

Bezorgen & retourneren

We proberen de productie binnen 3-4 werkdagen te voltooien (zie onze algemene voorwaarden). Het totale bedrag van de bestelling is exclusief verzendkosten. Alle overige verzendkosten worden tijdens het betaalproces berekend, uitgaande van uw locatie. Voor bestellingen buiten de EU kunnen er bijkomstige douanekosten zijn die de ontvanger moet betalen.

The original, fully tailored and wipeable boot liner

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen