The original, fully tailored and wipeable boot liner

Kofferbakbeschermingen

Kofferbakbescherming

Hebt u er genoeg van om keer op keer uw kofferbak schoon te maken? Kunt u die geur die maar blijft hangen niet uitstaan? Wilt u een product dat ontworpen is en gemaakt wordt in het VK? Dan hebben wij de passende oplossing voor u.

Meer lezen

Vind mijn voertuig

Mijn Voertuig

Het spijt ons, maar uw voertuig staat niet in de lijst.

Stuur ons hieronder uw gegevens en we nemen binnenkort contact met u op.

Uw voertuig werd verwijderd.

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen

Hier bij de Hatchbag Company zijn onze kofferbakbeschermingen het ideale antwoord op de behoeften van autobezitters door het hele land. Al onze kofferbakbeschermingen zijn ontworpen en vervaardigd om uw kofferbak volledig te beschermen en passen bij de behoeften van een actieve levensstijl waarbij uw kofferbak voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. We begrijpen de balans tussen het beste uit uw auto willen halen, maar ook het beschermen ervan.

Of u nu een op maat gemaakte kofferbakbescherming nodig heeft voor het vervoer van sportuitrusting, huishoudelijk afval, kinderwagens en wandelwagens of uw geliefde hond, wij bieden een reeks hoogwaardige kofferbakbeschermingen voor uw auto. Elke van onze kofferbakbeschermingen is op maat gemaakt voor een bepaalde autofabrikant en model, ontworpen om exact aan te sluiten op de behoeften van uw kofferbak om de maximale kwaliteit en bescherming te bieden.

Hoewel sommige kofferbakbeschermingen en kofferbak matten voor auto's als een algemene pasvorm worden aangeboden, heeft u in werkelijkheid iets nodig dat precies overeenstemt met de exacte afmetingen en vorm van uw kofferbak. De aangeboden opties bij de Hatchbag Company zijn allemaal ontworpen en gefabriceerd met een nadruk op kwaliteit, stijl en functionaliteit, ontworpen om er geweldig uit te zien in uw kofferbak en om het volledig te beschermen.

Onze afgestemde kofferbakbeschermingen dienen als een op maat gemaakte tweede huid voor uw kofferbak. Met de hand gemaakt in Groot-Brittannië van stevig en duurzame materialen en met een afveegbare afwerking, zult u zich afvragen hoe u ooit zonder heeft kunnen leven. Onze selectie van de kofferbakbeschermingen zijn ontworpen om de kofferbak van uw voertuig zo fris en schoon te houden als de dag waarop het de showroom verliet, met een reeks opties en matten om ervoor te zorgen dat het precies doet wat u nodig heeft

We zijn bekend met de spanning van het uitlaten van uw hond met een wandeling door het platteland of een grote sportwedstrijd, maar aan de andere kant kunnen deze evenementen vaak veel geuren en rotzooi meebrengen. Hoewel het relatief eenvoudig is om uw hond schoon te maken, uw sportuitrusting te wassen of zelf in de douche te springen, moet u er beter over nadenken om uw kofferbak te beschermen tegen blijvende schade.

Naast ons hoogwaardige assortiment kofferbakbeschermingen bieden wij een reeks accessoires aan die nog verder gaan met het beschermen van uw auto en het er fantastisch laten uitzien. Accessoires zoals de stoel flap, bumper flap en achterklepbescherming bieden dezelfde kwaliteit en ontwerp als onze kofferbakbeschermingen, zodat u nog meer bescherming voor uw auto heeft.

Kortom, u zult nergens op de Nederlandse markt een uitgebreider assortiment hoogwaardige kofferbakbeschermingen vinden. Ons constante niveau van innovatie en kwaliteit heeft de Hatchbag Company tot één van de meest gerespecteerde namen in onze sector gemaakt, met onze kofferbakbeschermingen en kofferbakmatten ongeëvenaard in hun verscheidenheid en effectiviteit. Als het erop aankomt om de juiste bescherming te vinden voor de kofferbak, zijn wij uw ideale pasvorm.

We hebben een team van vriendelijk en bekwaam personeel hier bij de Hatchbag Company, die graag uw exacte behoeften wilt bespreken en hoe wij u kunnen helpen de juiste pasvorm te vinden. Elk van ons team heeft de expertise en het inzicht nodig om u te helpen bij het vinden van de beste kofferbakbescherming en accessoires om de ideale pasvorm voor uw auto te bieden.

Neem een kijkje in ons assortiment kofferbakbeschermingen en accessoires en vind uw exacte pasvorm van de fabrikant en het model van uw voertuig. Mocht uw specifieke auto niet op vermeld zijn, dan kan het zijn dat we deze binnenkort toevoegen. U kunt contact met ons opnemen om te vragen of dit het geval is, of dat er elders in ons assortiment een compatibele pasvorm is. Mis de enige volledig op maat gemaakte kofferbakbescherming niet!