Blog

De wetenschap van de kofferbak

"De wetenschap van de kofferbak”, je maakt een grapje! Een kofferbak is een kofferbak, niets aan! Nietwaar? Niet zo snel!

Laten we beginnen met het voor de hand liggende: autofabrikanten brengen elk jaar nieuwe modellen uit, updaten bestaande reeksen en passen voertuigen aan om elektrisch te worden. De eerste stap is dus om het bouwjaar van uw auto vast te stellen, vooral als er een wijziging heeft plaatsgevonden in het jaar waarin uw auto is geregistreerd. In dat geval moet u de vorm van uw laadruimte controleren en controleren of deze de nieuwe of oude vorm heeft. En vergeet niet uw stoelen te tellen: een voertuig met 5 zitplaatsen heeft een totaal andere koffervorm dan een 7-zits met neergeklapte derde zitrij.

Als uw voertuig volledig elektrisch is, een plug-in hybride of een zelfopladende hybride, is de kans groot dat de koffer er iets anders uitziet dan een auto met verbrandingsmotor, omdat de accu's zich meestal onder de koffervloer bevinden.

Nu we de basis hebben vastgesteld, gaan we naar de details: er zijn bagageafdekkingen, hondenrekken, D-ringen, uitsparingen, plastic verdelers, opbergnetten en -stangen, reservewielen of ruimtebesparende wielen, schuimrubberen inzetstukken, luidsprekers en achter stoelen en achterkleppen die handmatig of elektrisch kunnen zijn.

En laat me niet beginnen over vloeren! Vast of variabel, hoog, midden of laag, links in of verwijderd.

Vermenigvuldig nu al het bovenstaande en je hebt oneindig veel mogelijkheden.

Gelukkig, als u een kofferbakbekleding koopt van The Hatchbag Company, is al het werk voor u gedaan! Het enige wat u hoeft te doen is uw voertuig te selecteren en het eenvoudige stapsgewijze proces te volgen om uw product te selecteren. Infobladen, die voor elk voertuig worden verstrekt, zullen u helpen de opties te identificeren, vergelijk de afbeeldingen gewoon met uw kofferbak.

Als u eenmaal de juiste kofferbakbekleding heeft gekozen, kunt u er zeker van zijn dat deze als gegoten in uw auto past en jarenlang bescherming biedt.

Neem nu een kijkje: kofferbak beschermingen van The Hatchbag Company

Hatchbag, een leuke kerstcadeau

Een Hatchbag als kerstcadeau?

Een paar kousen van "Happy Socks", een bierbrouwpakket, parfums, en kookboeken zijn allemaal populaire kerstcadeaus dit jaar!

Zelfs als je niet op zoek bent naar iets ongewoons of als de gelukkige ontvanger een van die mensen is voor wie het onmogelijk is om leuke cadeautjes te vinden, kan het

moeilijk zijn om een geschikt cadeau te vinden. Een praktisch geschenk kan een goed oplossing zijn, iets dat waarde toevoegt en lang meegaat.

Een volledig op maat gemaakte kofferbakbekleding, beschikbaar voor alle populaire automerken en modellen, zou precies kunnen zijn wat u zoekt. De PVC-kofferbakbeschermer is verkrijgbaar in een reeks kleuren en past als een handschoen in de kofferbak en biedt volledige bescherming voor eigenaren van huisdieren, werklieden of sportliefhebbers.

Het is eenvoudig om online het juiste product te selecteren op onze webshop, ga gewoon naar deze pagina. Het bestelproces is een gemakkelijk te volgen stap voor stap process, en er zijn handige handleidingen om het bouwjaar van de auto en de opties in uw kofferbak te bekijken.

Een kofferbakbeschermer van The Hatchbag Company is handig voor vieze wandelschoenen na een late herfstwandeling, natte of modderige sportuitrustingen, of zelfs om de kerstboom mee naar het recyclingcentrum te brengen wanneer de feestdagen voorbij zijn. Vooral hondeneigenaars zullen het het hele jaar door waarderen.

Een kofferbakbescherming als kerstcadeau wordt zeker gewaardeerd, gekoesterd en laat zien dat je om hem of haar geeft!

Voorkom schade met de kofferbak beschermhoes van Hatchbag

Voorkom schade met de kofferbak beschermhoes van The Hatchbag Company.

Hoe goed u ook voor uw auto zorgt, het is onvermijdelijk dat het interieur van uw auto door het dagelijks gebruik tekenen van slijtage begint te vertonen. Eenvoudige maatregelen, zoals het schoonmaken van modderig schoenen, het vermijden van rommelige snacks en het meenemen van afval wanneer u de auto verlaat, helpen voorkomen dat rommel zich ophoopt. Door regelmatig de bekleding en voetenruimtes te stofzuigen en oppervlaktes schoon te vegen, blijft uw interieur in topconditie. Hoewel de passagiersstoelen gemakkelijk in de gaten te houden zijn, kan het een stuk moeilijker zijn om de kofferbak schoon en schadevrij te houden, terwijl deze juist vaak gebruikt wordt voor het opbergen van grote, vuile voorwerpen zoals kinderwagens, fietsen en bagage. Hoewel de kofferbak ook veilig en praktisch is voor het vervoeren van een hond, zorgt dit ook voor hoger risico op vlekken en mogelijke schade.

Bescherm uw auto-interieur met een kofferbakhoes

Als het gaat om het interieur van uw auto, is de bescherming van uw kofferbak erg gemakkelijk gedaan door dekens neer te leggen. Echter, deze kunnen tijdens het transport wegglijden, worden verplaats door huisdieren, of vloeistoffen doorlaten. De Hatchbag kofferbakschermhoes is daarom de ideale oplossing voor het schoonhouden van uw bagageruimte. De kofferbakbeschermer is op maat gemaakt, afwasbaar, waterdicht, makkelijk te installeren, en bedekt alle oppervlaktes van uw kofferbak.

Wat kunt u doen als het al te laat is?

Als uw achterbak al vuil of beschadigd is, kan uw de achterbak met een kleine moeite in zijn oude staat brengen. Uiteraard is het belangrijk dat u geen verdere schade aanricht door een verkeerde behandeling van de vlek. Hier leest u welke methodes handig zijn om de volgende gemorste vloeistoffen uit een kofferbak te verwijderen:

  • Olie: elke op olie gebaseerde lek leidt meestal tot beschadiging van stoffen en kunststoffen. Het is bijna onmogelijk om elk spoor van olie dat op een mat is gemorst te verwijderen en daarom raden we aan om de kofferbakmatten te vervangen in plaats van ze te proberen schoon te maken.
  • Modder: droge modder kan gemakkelijk van stoffen en automatten worden verwijderd. Gebruik een borstel om de grond los te maken en een cilinderstofzuiger om de modder op te vangen.
  • Gemorste voedsel: licht gemorst voedsel kan met een doek of handdoek van automatten en bekleding worden verwijderd. Als het morsen echter een grote vlek veroorzaakt, op zuivel gebaseerd is of waarschijnlijk een geur veroorzaakt, raden we aan om professionele hulp te zoeken.
  • Vacht van huisdieren: verwijder de vacht van huisdieren van kofferbakmatten en stoffering met een speciaal voor dit doel ontworpen rubberen borstel. Borstel eenvoudig het oppervlak en stofzuig vervolgens. Als u geen rubberen borstel heeft, zullen rubberen handschoenen ook goed werken.
  • Ontlasting van huisdieren: verwijder zo snel mogelijk en houd de ramen open. Breng een antibacteriële spray aan op de vieze gebieden en spoel af met een vochtige handdoek. Indien uw huisdier geplast heeft, zou de beste optie zijn om professionals in te schakelen.

De perfecte kleur voor uw Kofferbakbeschermer | Hatchbag

Als je niet helemaal zeker weet welke kleur je wilt voor je nieuwe Hatchbag kofferbak beschermhoes, dan kan kunnen deze foto's je daarbij helpen. De foto's hieronder laten niet alleen zien hoe de kleuren eruitzien, maar helpen je ook om te zien of het past bij jouw auto en persoonlijke voorkeuren

Lees verder

De beste manieren om uw Kofferbak te beschermen | Hatchbag

Het is een zware taak om de kofferbak van uw auto in een onberispelijke staat te houden. Dagelijks gebruik kan gruis en vuil introduceren en materiaal of uitrusting vervoeren kan algemene slijtage veroorzaken. U kunt uzelf afvragen wat er met het prachtige interieur van toen u de auto voor het eerst kocht is gebeurd!

Als u echter wilt voorkomen dat u achterblijft met een gerafeld en bekrast interieur, volg ons top 3 manieren om uw kofferbak te beschermen.

Lees verder