De originele kofferbak beschermhoes op maat
Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

BMW Kofferbak Bescherming

Als u de kofferbak van uw BMW schoon en in showroom-staat zo lang mogelijk wilt houden, dan is een BMW kofferbak bescherming precies wat u nodig heeft. Onze kofferbak bescherming is op maat gemaakt om uw BMW te passen en is verkrijgbaar in een reeks kleuropties.

Onze BMW kofferbak beschermhoes is gemaakt van versterkt PVC dat lang meegaat en vuil en morsen kan weerstaan. Ze zijn gemakkelijk schoon te vegen, waardoor het eenvoudig is om van geuren af te komen. Onze op maat gemaakte BMW kofferbak bescherming zal u geld en tijd besparen bij het schoonmaken.

Hier bij de Hatchbag Company vindt u meer afwisseling en kwaliteit dan waar dan ook. Het is niet nodig om metingen te doen; onze uitgebreide selectie van kofferbak beschermhoezen is gemaakt om perfect in een specifiek BMW-model te passen. Selecteer eenvoudig het model en het jaar van uw auto uit de opties, samen het de kleur en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u het beste product krijgt.

Het is gemakkelijk om de kofferbak bescherming voor uw behoeften te vinden door deze eenvoudige stappen te volgen:

  • kies het model en het jaar van uw voertuig
  • selecteer de gewenste kleur
  • kies het type kofferbak beschermhoes dat u wilt hebben (Standaard, Achter Plus, Achter Plus met gesplitste stoelen)
  • maak u keuze uit de optionele extra’s (Bumper Flap, Stoel Flap, Achterklepbescherming, automatten

Zodra u uw keuze heeft gemaakt, zullen wij uw kofferbak beschermhoes maken die specifiek is afgestemd, handgemaakt in Groot-Brittannië met hoogwaardige materialen en gemaakt om te passen bij uw levensstijl en uw BMW. U kunt ook kiezen uit een aantal optionele extra’s voor uw kofferbak bescherming, voor extra bescherming en veelzijdigheid.

Alle accessoires zijn vakkundig gemaakt om te voldoen aan de uitzonderlijke kwaliteit van onze aangepaste kofferbak beschermhoezen. Ons team hier bij de Hatchbag Company is altijd bereid om eventuele vragen over onze BMW kofferbak bescherming en optionele extra’s te beantwoorden.

U kunt vandaag telefonisch of per email contact met ons opnemen. U kunt ook uw gegevens invullen op een van onze online aanvraagformulieren en een lid van ons team zal bij u terugkomen. Met het juiste advies en begeleiding, kunt u de beste opties selecteren om uw BMW-model zowel binnen als buiten te beschermen.

Als u nu uw bestelling bij ons wilt plaatsen, bekijk onze BMW-opties en kies uw model uit. Zodra u uw model heeft gevonden, kunt u de meest geschikte kleur vinden om het interieur van uw BMW aan te vullen. Er zijn opties voor alle smaken en voorkeuren. Nadat u uw keuze heeft gemaakt en eventuele extra’s heeft geselecteerd, volgt u de eenvoudige stappen om uw bestelling te plaatsen en uw gloednieuwe kofferbak beschermhoes zal binnenkort onderweg zijn.