De originele kofferbak beschermhoes op maat

Toyota

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

Toyota kofferbak Bescherming

Onze Toyota kofferbak bescherming zal uw bagageruimte schoon en in goede staat houden. Onze Toyota kofferbak beschermhoes biedt een tweede laag bescherming tegen onder anderen hondenhaar, modder en huishoudelijk vuil. Onze kofferbak bescherming zal uw Toyata jarenlang beschermen en vervuiling en vieze geuren voorkomen.

Geef uzelf deze flexibiliteit met een handgemaakte kofferbak beschermhoes voor uw Toyota. Bij The Hatchbag Company zijn we trots op onze Toyota kofferbak beschermer. Ze kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Ze zien er bovendien goed uit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat ze passen bij de kleur van uw auto. Onze Toyota kofferbak bescherming wordt met de hand gemaakt met materialen van de beste kwaliteit. In tegenstelling tot universele kofferbak beschermingen of kofferbak matten biedt een Hatchbag kofferbak bescherming de perfecte pasvorm in de bagageruimte van model Toyota.

Onze kofferbak bescherming op maat heeft de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van versterkt PVC
  • Duurzaam en slijtvast
  • Eenvoudig schoon te vegen
  • Verkijgbaar met diverse optionele extra’s

Zie onze kofferbak bescherm oplossingen voor meer informatie over de diverse opties en extra’s.

Omdat onze kofferbak beschermhoes op maat gemaakt wordt voor uw model Toyota , is het niet nodig om de kofferbak op te meten. Selecteer het model en bouwjaar en kies de kleur en opties die u wilt hebben.