De originele kofferbak beschermhoes op maat

DS

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

DS Kofferbak Bescherming

Bent u op zoek naar de ideale kofferbak bescherming voor uw DS? Wij kunnen een op maat gemaakte DS kofferbak beschermhoes leveren die is ontworpen voor verschillende modellen. Dit betekent dat u niet zelf de kofferbak hoeft te meten om de perfecte pasvorm te vinden. U kunt gewoon kiezen uit de lijst op deze pagina en wij zullen de kofferbak bescherming aanpassen aan uw specifieke kofferbak.

Onze kofferbak beschermhoezen zijn gemaakt van versterkt PVC en gebouwd om jarenlang mee te gaan. Ons assortiment voor de DS biedt een pasvorm voor uw kofferbak aan die bijna als een tweede huid werkt. Het strakke en stijlvolle uiterlijk beschermt uw auto tegen morsen en vuil. Er zijn een aantal universele kofferbak beschermhoezen op de markt, maar ze bieden gewoon niet dezelfde kwaliteit en pasvorm. Al onze producten zijn met de hand gemaakt in Groot-Brittannië tot de hoogste kwaliteit.

Bekijk onze op maat gemaakte DS kofferbak bescherming en vind de perfecte pasvorm voor uw eigen voertuig. Deze kunnen ook worden aangevuld met een aantal optionele extra’s o.a. drie verschillende Hatchbag vloermatopties:

  • de Hatchbed matten, ideaal voor huisdieren
  • de Geurneutraliserende matten, die koolstof bevat om huisdier geuren te absorberen
  • de rubberen matten, ideaal voor bescherming tegen zwaar gebruik, zoals fietsen of gereedschap vervoeren

Onze DS kofferbak beschermhoes is bovendien makkelijk schoon te vegen, zelfs als u kofferbak een vaste plaats is voor uw huisdieren of vuile sportuitrusting. Het kan met minimale gedoe worden schoongemaakt.

Voor aanvullende informatie over het kiezen van de juiste producten voor uw DS-model, kunt u vandaag contact met ons team opnemen. Onze vriendelijke experts hier bij de Hatchbag Company zullen al uw vragen beantwoorden per telefoon of email. U kunt ook ons online aanvraagformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen.

Als u nu klaar bent om te bestellen, selecteert u eenvoudig uw voertuigmodel en de kleur van de kofferbak bescherming en volgt u vervolgens de stappen tot de kassa. Zodra wij deze hebben ontvangen, sturen we binnenkort uw op maat gemaakte DS kofferbak bescherming naar u toe.