De originele kofferbak beschermhoes op maat

Mini

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

Mini Kofferbak Bescherming

Mini’s zijn auto’s van goede kwaliteit en onze Mini kofferbak bescherming zal als een tweede huid passen in uw voertuig om het interieur van de kofferbak schoon te houden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vervoeren van honden, huishoudelijk vuil of andere dingen die de kofferbak vies kunnen maken. Onze kofferbak bescherming zal uw Mini jarenlang beschermen en vervuiling en vieze geuren voorkomen.

Geef uzelf deze flexibiliteit met een handgemaakte kofferbak beschermhoes voor uw Mini. Bij The Hatchbag Company zijn we trots op onze Mini kofferbak beschermer. Ze kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Ze zien er bovendien goed uit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat ze passen bij de kleur van uw auto. Onze Mini kofferbak bescherming wordt met de hand gemaakt met materialen van de beste kwaliteit. In tegenstelling tot universele kofferbak beschermingen of kofferbak matten biedt een Hatchbag kofferbak bescherming de perfecte pasvorm in de bagageruimte van uw Mini.

Onze kofferbak bescherming op maat heeft de volgende eigenschappen:

  • Gemaakt van versterkt PVC
  • Duurzaam en slijtvast
  • Eenvoudig schoon te vegen
  • Verkijgbaar met diverse optionele extra’s

Zie onze kofferbak bescherm oplossingen voor meer informatie over de diverse opties en extra’s.

Omdat onze kofferbak beschermhoes op maat gemaakt wordt voor uw model Mini, is het niet nodig om de kofferbak op te meten. Selecteer het model en bouwjaar en kies de kleur en opties die u wilt hebben.