De originele kofferbak beschermhoes op maat

Jaguar

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

Jaguar Kofferbak Bescherming

Jaguars zijn auto’s van hoge kwaliteit, maar het schoonhouden van de kofferbak kan lastig zijn. Sportuitrusting, huisdieren en modderige kleding kunnen vlekken achterlaten en het interieur van uw kofferbak beschadigen. Onze op maat gemaakte kofferbak beschermingen voor Jaguar is een ideale manier om te voorkomen dat uw kofferbak vuil wordt. Onze Jaguar kofferbak beschermhoes is gemaakt van versterkt PVC en biedt uitstekende bescherming die makkelijk in het onderhoud is.

Er zijn een aantal universele Jaguar kofferbak beschermhoezen online verkijgbaar, maar deze bieden u geen langdurige bescherming. De Hatchbag Company hecht waarde aan kwaliteit en u zult merken dat de duurzaamheid van onze producten ongeëvenaard is. Wij hebben een uitgebreide selectie Jaguar-modellen, die elk een stevig en stijlvolle afwerking bieden.

Bruikbaarheid is erg belangrijk voor ons en daarom zijn onze kofferbak beschermhoezen ontworpen om makkelijk te monteren en weg te vouwen. Hatchbag biedt ook een ruime keuze aan kleuren voor uw Jaguar. Of u nu op zoek bent naar een levendige kleur of iets subtieler, we kunnen u voorzien van een op maat gemaakte Jaguar kofferbak bescherming die perfect aansluit op uw auto interieur.

U kunt ook uw kofferbak bescherming uitbreiden en met een verscheidenheid aan optionele extra’s. Deze omvatten:

  • Achter Plus en Achter Plus met gesplitste stoelen geven extra flexibiliteit, waardoor de achterbank kan worden neergeklapt voor grote ladingen
  • Stoel Flap, die de bovenkant van de achterbank beschermt
  • Bumper Flap, die naar beneden klapt om de achterbumper te beschermen
  • Achterklepbescherming, die verdere bescherming biedt aan de achterklep
  • Bodemverlenging, beschikbaar met Achter Plus opties, en zorgt ervoor dat de bescherming wordt verlengd tot aan de achterkant van de voorstoelen

Verder kan u ook kiezen tussen drie verschillende vloermatten, ontworpen voor huisdieren en intensief gebruik van de kofferbak bescherming.

Onze aanvullende accessoires zijn ontworpen om u te helpen, ongeacht uw levensstijl. Of u uw kofferbak gebruikt voor het vervoer van ski’s, golfclubs, of modderige huisdieren, wij kunnen u helpen om uw kofferbak bescherming aan te passen voor de best mogelijke bescherming en stijl. Al onze producten zijn volledig getest om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen slijtage. Zelfs na langdurig gebruik zien de Hatchbag kofferbak beschermhoezen er nog steeds zo goed als nieuw uit.

Als u vragen heeft over het kiezen van uw Jaguar-kofferbak bescherming en/of accessoires, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een lid van ons team van experts staat voor u klaar om u behulpzaam advies te geven en u te helpen de juiste opties, die het beste bij uw Jaguar-model passen, te kiezen. Neem contact met ons op via telefoon of email of laat uw gegevens achter via ons online aanvraagformulier we wij zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen.

Als u klaar bent om uw Jaguar kofferbak bescherming te bestellen, hoeft u alleen uw automodel en bouwjaar uit onze lijst te kiezen. Als u eenmaal heeft gekozen voor de eventuele accessoires die u nodig heeft, kunt u achteroverleunen en wachten op uw op maat gemaakte Jaguar kofferbak beschermhoes.