August Sale

Fiat

Selecteer uw model...

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen

Fiat Kofferbak Bescherming

Als u de kofferbak van uw Fiat wilt beschermen, dan is een op maat gemaakte kofferbakbescherming precies wat u nodig heeft. Wij hebben een reeks kofferbakbeschermingen beschikbaar die perfect bij uw Fiat passen.

Hier bij de Hatchbag Company is kwaliteit erg belangrijk voor ons. U kunt er zeker van zijn dat we altijd dezelfde standaard leveren, of het gaat om een kofferbakbescherming of een van onze optionele extra’s voor uw Fiat-model. Al onze kofferbakbeschermingen zijn strak en stijlvol, waardoor ze uw auto passen als een tweede huid.

Ze zijn eenvoudig te monteren en te verwijderen en vereisen weinig onderhoud wat schoonmaken betreft. Uw kofferbakbescherming kan zo goed als nieuw eruitzien door snel de oppervlak schoon te vegen. Ons assortiment heeft verder een reeks kleuren voor alle smaken en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een levendige kleur of iets wat meer ingetogen, u kunt het bij ons vinden.

Krassen, morsen en vlekken behoren tot het verleden nadat u uw gloednieuwe, afgestemde kofferbakbescherming heeft geïnstalleerd. U kunt ook optionele extra’s kiezen, die u meer flexibiliteit geven voor het beschermen van uw voertuig. Het assortiment optionele extra’s omvat:

  • de Achter Plus of Achter Plus met gesplitste stoelen, waarbij de achterstoelen neergeklapt kunnen worden
  • drie verschillende soorten Hatchbag vloermatten, ontworpen voor extra comfort voor huisdieren of bescherming tegen intensief gebruik

Al onze kofferbakbeschermingen zijn gemaakt van versterkt PVC dat duurzaam en gemakkelijk te verzorgen is. Dit hoogwaardige niveau onderscheidt ons van minderwaardiger kofferbakbeschermingen op de markt en zorgt ervoor dat ons product jarenlang goed uit zal zien en uw kofferbak zal beschermen. Al onze kofferbakbeschermingen worden volledig getest, zodat ze bestand zijn tegen alle soorten slijtage.

Of u nu huisdieren of sportuitrusting vervoert, u kunt een aangepaste optie vinden die bij uw levensstijl past. Als u vragen heeft over het kiezen van de beste kofferbakbescherming voor uw Fiat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om u behulpzaam advies te geven en ervoor te zorgen dat u de allerbeste optie kiest voor u specifieke behoeften. U kunt telefonisch of per email contact met ons opnemen of u kunt uw gegevens achterlaten met ons online aanvraagformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u terugkomen.

Als u klaar bent om uw Fiat-kofferbakbescherming te bestellen, selecteer eenvoudigweg uw automodel en bouwjaar uit onze lijst. Vervolgens kunt u een kleur vinden die past bij uw auto-interieur, samen met eventuele aanvullende extra’s die u nodig heeft. Nadat u alles heeft geselecteerd en besteld, zullen wij zo snel mogelijk uw kofferbakbescherming naar u toesturen.