De originele kofferbak beschermhoes op maat

Dacia

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

Dacia Kofferbak Bescherming

Bent u op zoek naar kofferbak bescherming voor uw Dacia? U hoeft niet door het proces te gaan van het meten van uw kofferbak en er een te vinden die hierbij past; onze op maat gemaakte kofferbak bescherming voor Dacia voertuigen zijn ontworpen zodat ze exact passen voor een reeks modellen, die u op deze pagina kunt bekijken.

De Hatchbag Company zorgt ervoor dat onze kofferbak beschermhoes uw Dacia-model blijvend zal beschermen. We willen onze klanten hoogwaardiger producten leveren, die merkbaar robuuster zijn dan de universele kofferbak beschermhoezen elders op de markt te krijgen. Dit betekent dat uw auto volledige bescherming krijgt tegen vuil, krassen en gemorste vloeistoffen, terwijl het er tegelijkertijd stijlvol uitziet.

Dankzij het stevige ontwerp van onze Dacia kofferbak bescherming bent u verzekerd van de perfecte pasvorm. Ons assortiment omvat een aantal automodellen en bouwjaren. U kunt kiezen uit een selectie levendige kleuren en de perfecte kiezen om het interieur van uw auto aan te vullen. Al onze kofferbak beschermhoezen beschermen langer tegen vocht en vuil dat geurtjes kan veroorzaken en we hebben ook een geurneutraliserende mat die de geuren van huisdieren kan absorberen.

U kunt ook kiezen uit een reeks optionele extra’s die zijn afgestemd op de manier waarop u uw auto gebruikt. Het selecteren van de Achter Plus biedt, bijvoorbeeld, een zeker flexibiliteit met het beschermen van het interieur. Er zijn twee soorten Achter Plus beschikbaar: de Achter Plus zonder gesplitste stoelen en de Achter Plus met gesplitste stoelen. Beide opties zijn ontworpen om de achterstoelen neer te klappen, waardoor ze ideaal zijn voor het vervoeren van:

  • sportuitrusting zoals golfclubs of ski’s
  • doe-het-zelf gereedschap
  • tuinbenodigheden

Welke optie u ook kiest, elke Dacia kofferbak bescherming is op maat gemaakt en vervaardigd van hoogwaardig, versterkt PVC, zodat het niet alleen het interieur van uw Dacia beschermt, het jarenlang mooi blijft. Het Hatchbag team staat voor u klaar als u vragen heeft die u met ons wilt bespreken. Als u niet zeker weet welke van onze Dacia kofferbak bescherming en optionele extra’s het beste werkt met uw auto, kunnen wij u hierbij helpen.

We geven u professioneel advies, zodat u zeker weet dat uw auto de best mogelijke bescherming krijgt. Neem vandaag telefonisch contact op of stuur ons een email. U kunt ook ons online aanvraagformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk bij u terugkomen. Als u klaar bent om te bestellen, hoeft u alleen uw Dacia-model uit te kiezen.

Zodra u een kleur heeft gekozen die past bij het interieur van uw auto, samen met alle gewenste extra’s, volg de eenvoudige stappen om de bestelling te plaatsen. Daarna hoeft u alleen maar achterover te leunen en te wachten op uw nieuwe, op maat gemaakte Dacia kofferbak beschermhoes.