De originele kofferbak beschermhoes op maat

Opel

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
Geschatte Levertijd Tussen 6-8 Werkdagen

Opel Kofferbak Bescherming

Houd het interieur van uw Opel schoon met de brede selectie kofferbakbeschermers van de Hatchbag Company. De kofferbakbeschermers zijn op maat gemaakt en hierdoor geschikt voor verschillende Opel-modellen, zoals bijvoorbeeld de Opel Astra, de Opel Corsa of de Opel Mokka. De op maat gemaakte Opel kofferbak bescherming van Hatchbag is de meest functionele en stijlvolle oplossing voor wanneer u frequent honden of zware en vieze objecten vervoert in uw auto en u uw kofferbak dus wilt beschermen tegen beschadigingen en vuil.

Onze Opel kofferbak beschermhoes biedt in tegenstelling tot universele kofferbak beschermhoezen of kofferbakmatten de perfecte pasvorm in de bagageruimte van uw Opel-model. Verder biedt het nog een reeks uitstekende voordelen, waaronder:

De voordelen zijn onder andere:

  • De kofferbak beschermhoes is gemaakt van versterkt PVC dat waterdicht, stijlvol en duurzaam is.
  • De kofferbak beschermhoes is eenvoudig te bevestigen en gemakkelijk schoon te maken.
  • De beschermhoes is verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, grijs, rood, bruin, blauw en oranje.
  • De beschermhoes is verkrijgbaar met een verscheidenheid aan optionele accessoires om nog betere bescherming aan te bieden.

Optionele accessoires voor uw Opel kofferbak beschermhoes

Indien u behoefte heeft aan nog betere en luxere bescherming van uw kofferbak, dan kunt u ook kiezen uit onze brede selectie van accessoires die extra bescherming bieden tegen vuil en beschadiging van uw Opel kofferruimte. Hier bij de Hatchbag Company bieden wij een reeks accessoires aan om de beschermhoes van uw Opel uit te breiden, waaronder:.

  • een bevestigingsset
  • een zwarte geurneutraliserende kofferbakmat die ideaal is voor het vervoeren van honden of andere huisdieren in uw achterbak
  • een zwarte rubberen kofferbakmat met een antislip effect
  • een HatchBed-mat met antislip laag die wordt aanbevolen door dierenartsen en geschikt is voor de wasmachine en droger

Voor meer informatie over ons assortiment Skoda kofferbak beschermers kunt u contact opnemen via de telefoon, email of via het contactformulier op de website. Indien u al weet welke op maat gemaakte kofferbak beschermhoes en kofferbak accessoires het beste bij uw Skoda passen, bestel dan via onze webshop. Onze online winkel maakt het mogelijk om uw Skoda kofferbakbeschermers overal in Nederland te kopen. Uw nieuwe beschermhoes en kofferbakmat worden gratis geleverd naar Nederland en Belgie.