Skoda Kodiaq vanaf 2017 7 Zitplaatsen (3e rij neergeklapt)

Skoda Kodiaq vanaf 2017 7 Zitplaatsen (3e rij neergeklapt) aanpassen
HatchBag   + € 136,09
i
i
i
i

Informatie over de verdeling van de stoelen is nodig voor zowel de Standaard, Achter Plus en Achter Plus Gesplitst. Dit helpt ons om vast te stellen waar bevestigingen om de hoofdsteunen moeten zitten.

U ontvangt alleen een beschermhoes met split als u die in "Kies uw kofferbakbescherming" geselecteerd hebt.

Als er verschillende opties getoond worden, kies dan de juiste voor uw auto of selecteer "Ik weet het niet, vraag me later" en dan nemen we contact met u op.

i
i
i

Alle kofferbak beschermhoezen van Hatchbag worden op bestelling gemaakt. Om dit te kunnen doen, hebben we meer informatie over uw voertuig nodig. Gebruik de Producthandleidingen hieronder voor hulp.

Als u twijfelt, is dat geen enkel probleem! Selecteer eenvoudig ‘Weet ik niet, vraag het me later’ en we nemen per e-mail contact met u op voordat we met de productie beginnen.

i
i
i

* Verplichte velden

Geconfigureerde Prijs

€ 136,09

Productgegevens

Kofferbak bescherming van sterk, waterbestendig & niet-absorberend materiaal

Eenvoudig schoon te vegen

Geschikt voor veel autohondenrekken en kofferbakvarianten

Gaat net zo lang mee als uw auto!

Bezorgen & retourneren

We proberen de productie van uw kofferbak beschermhoes binnen 4-5 werkdagen te voltooien (zie onze algemene voorwaarden). Het totale bedrag van de bestelling is exclusief verzendkosten. Alle overige verzendkosten worden tijdens het betaalproces berekend, uitgaande van uw locatie. Voor bestellingen buiten de EU kunnen er bijkomstige douanekosten zijn die de ontvanger moet betalen.

Gratis bezorging voor alle bestellingen in Nederland en België
De geschatte bezorgtijd is 4-5 werkdagen